Новини
  • Последни
  • Най-четени

Даяна Ханджиева: След "Фермата" получих доста обаждания за нови роли

Как протича животът на Даяна след "Фермата", съжалява ли за нещо и открила ли е любовта?

Даяна Ханджиева е позната за зрителите от сериала на bTV "Скъпи наследници". В последните три месеца тя беше част от риалити формата "Фермата", където намери близък приятел и любовни трепети. Даяна отпадна от шоуто след драматичен дуел с Надя. Днес "Тази сутрин" гостува в дома й.

"Първото нещо, което направих, когато се прибрах вкъщи, беше да разкажа на близките си за това прекрасно изживяване "Фермата". Сигурно до 5 часа сутринта съм им говорила в детайли какво се е случвало там и всички бяха много щастливи", разказва актрисата.

Даяна призна, че с Йордан си остават близки приятели и извън "Фермата" и не би променила взаимоотношенията си с никого от стопанството. Актрисата не поиска да каже дали в момента е влюбена.

"Не влязох във "Фермата", за да разкривам себе си, а по-скоро, за да разбера останалите, да ги опозная и да им правя по-скоро на тях анализи. Успях да го направя, защото половината фермери коментират, че съм останала скрита за тях. Но нямах идея да показвам различни свои черти, лица", признава Даяна.

Красивата актриса призна, че от "Фермата" е научила, че може, че знае и че добре се адаптира към нови обстоятелства. 

"Това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало от години насам. Емоциите са толкова наситени и силни. Много се радвам, че останахме близки хората от "Фермата", защото тя ни свързва и това винаги ще е така. И само ние ще се разбираме, когато говорим за "Фермата" и с цялата емоция, и с всичките спомени, само ние ще си ги имаме", сподели Даяна.