Новини
  • Последни
  • Най-четени

Антония Сандова: Бях много сигурна в себе си, и продължавам да бъда

Антония определя загубата си като резултат от лошо разпределяне на битките

Снощи "Фермата" напусна Антония Сандова. Днес тя е гост в студиото на "Тази събота и неделя".

"Бях много сигурна в себе си, и продължавам да бъда". Антония определя загубата си като резултат от лошо разпределяне на битките.

"Подцених битките, защото нямах поглед как изглеждат и какво точно се случва. По обясненията само не можеш да придобиеш пълна представа", каза тя.

"Не разбрах кога съм я обидила (Поли), защото, когато я изпратих за ратай, тя накрая на седмицата ми благодари, че съм я пратила там, че е имала време да осъзнае себе си, да се погледне отстрани, да размишлява върху някакви неща. И в следващия момент казва, че ме избира за втори дуелист, защото съм я пратила ратай", обясни Антония.

"Петър и Калоян ще останат мои приятели занапред в живота. Аз държа на тях и ги ценя като хора, имат уникални качества. И да, само приятели ще бъдем", категорична е тя.

На въпроса кой е най-ценният урок, който е научила във  "Фермата", Антония отговори: "Погледнато отстрани виждам неща, които не съм забелязвала в себе си, и може би негативни качества, които ще се опитам да ги отстраня."

"Много ми хареса изолацията, това, че нямах представа колко е часа, коя дата е, какъв ден е. Няма напрежение - да бързам по час, да тичам по задачи. Адреналинът, който дава "Фермата", и нещата, които се случват на арената, за мен бяха най-хубавите", сподели тя.

Вижте във видеото целия разговор Антония Сандова.