Новини
  • Последни
  • Най-четени

Андрей Арнаудов: Зрители на "Фермата" ще могат на 30 юни в Южния парк да пробват игрите от дуелите

За втора година правим "One Love Tour", тази година в девет града и вече без билети, казва той

Андрей Арнаудов: За втора година правим "One Love Tour". Тази година в девет града - пет в България и четири в Македония. Вече без билети, 12-часови фестивали, отворени навсякъде, с всякакви стилове изкуство и музика, с игрите от "Фермата". Всички зрители на bTV и на "Фермата" ще могат на 30 юни в Южния парк да се пробват на игрите, които са гледали от дуелите с някои от най-емблематичните лица на предаването.

Ще има улица на занаятите. Невероятни изпълнители. Засега времето показва, че ще бъде милостиво към нас - 4-5 градуса по-топло в събота, почти няма да вали.

Иван репетира от няколко месеца с рок група и ще пее. Така че вечерта ни очаква страхотен концерт. Сигурен съм, че феновете на Ъпсурт, на Васил Найденов, на Деси Добрева, ще дойдат.

Ще дойдат феновете на "Фермата" и ще искат да видят игрите, ще дойдат за всичко, което ще направим. Това е 12-часов спектакъл. Ние сме стотици хиляди наследници на македонските родове.

С "One Love Tour" се опитваме да изградим чрез езика на музиката отново мостовете между България и Македония.

Другите дати са: Банско - 21 юли, Варна - 28 юли, 1 август - Охрид, Струмица - 11 август, Кавадарци - 7 септември, Русе - 8 септември, Стара Загора - 5 октомври.