Новини
  • Последни
  • Най-четени

Андрей Арнаудов: В новия сезон на "Фермата" сме се постарали да дадем на зрителите още по-голям екшън, повече битки и наситено със събития ежедневие

Кои ще са новите участници във "Фермата: Нов свят"?

В деня на Съединението на България в ефира на bTV започва петият сезон на „Фермата: Нов свят”. Часове преди старта, продуцентът и водещ на предаването Андрей Арнаудов разкри любопитни подробности в „Тази сутрин”.

„Радваме се, че започваме точно 6 септември, защото през последните пет години „Фермата” се превърна в предаването на българите по целия свят. Ние много се гордеем с това. Днес ще се опитаме да надградим това, което сме правили досега”, каза водещият и продуцент.   

Днес зрителите на bTV ще се запознаят с изключително интересни и различни един от друг персонажи, които са автентичен микромодел на обществото ни. Сред тях има както наследствено заможни, така и предприемачи, постигнали всичко със собствен труд.

Ще видим участници, за които щастието не се измерва във финансовия успех, а във възможността да помагат на другите, както и такива, които са изгубили всичко, но са намерили кураж да започнат живота си отначало.

„Социалното разделение е една невидима пропаст, тя съществува и е реална. В нашето предаване зрителите ще може да видят хора, каквито реално срещаме в нашия живот – хора, които са успели по наследство или такива, които са успели заради своите големи способности”, каза Арнаудов.

Сред фермерите ще има и хора, които са избрали трънлив и опасен начин на живот. Всички те ще живеят и градят стопанствата си, докато заедно търсят път един към друг в името на едно желано и необходимо обединение.

„В този „Нов свят”, който ще се опитаме да изградим през следващите три месеца и половина, ще видим има ли как да построим мостовете помежду си и възможно ли е социалното равновесие”, заяви водещият.