Велислава разгроми Силвия на Арената във „Фермата: Нов свят“

Майка и дъщеря запазиха мястото си във шоуто след драматичната „битка на блондинките“

Десетият дуел във „Фермата: Нов свят“ се превърна в най-драматичния женски сблъсък на Арената в шоуто. Футболистката Велислава разгроми смятаната за най-голям фен на предаването Силвия в три екстремни силови битки. Маникюристката от Несебър успя да завоюва едва две точки, след победа в играта с въпроси от Алманаха и напусна шоуто с финален резултат от 8 на 2 в полза на опонентката й. Неправилно разпределение на точките в игрите, по-слаба физическа подготовка и поредица от травми оставиха Силвия извън надпреварата за голямата награда от 100 000 лева едва месец преди финала на сезона.

„Не съм тъжна, че си отивам, аз превъртях играта. Минах през всичко във „Фермата“ -  два пъти излязох на голямата Арена, три пъти бях ратай, победих на малката Арена, дори любовта ми се случи в шоуто. Аз съм целуната от Господ“, емоционално обобщи участието си блондинката. На финала тя получи от водещите Иван и Андрей подарък – първото издание на „Алманаха“ и коментира, че шоуто и неговите продуценти облагородяват българския народ.

Драматичната битка между двете блондинки изправи на нокти участници, водещи и зрители, след поредица от травми и психически сривове на Силвия. След като се отказа още в първата игра с цепенето на дърва, тя претърпя и две травми в третата битка. Първо удари главата си, а след като реши да продължи,  падна и изкриви крака си, което наложи на Арената да дойде лекар, а битката да бъде преустановена. С незавършена игра и двойно по-слабо време, Силвия все пак влезе в четвъртата игра, където Вили бетонира победата си с перфектно представяне, близо три минути по-добро време и финален резултат от 8 на 2.

С категоричното си надмощие младата Велислава защити не само своето място в стопанството, но и това на майка си Дана, с които влязоха в предаването като един играч.

„Пожелавам на всяка майка да изживее такъв момент с детето си“, през сълзи коментира Дана, която първа поздрави дъщеря си за представянето й на Арената.

На раздяла Силвия благодари за подкрепата на участниците, а най-емоционален бе разговорът й с нейния любим Сами Хоссни. Той я увери, че не го е разочаровала и се е представила много добре. Страстната им прощална целувка бе придружена с обещание да се забавляват, когато се видят извън шоуто.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени