Зрителите ще определят победителя във „Фермата“ 3 в неделя

Всеки може да подкрепи своя фаворит чрез смс на кратък номер 1472 . Гласува се единствено чрез смс. Финала гледайте на живо на 17 декември, 20.00 часа

Милиони зрители ще наблюдават на живо в неделя вечер развръзката в третия сезон на „Фермата“, когато само един ще спечели голямата награда от 100 000лв. 20 авантюристи загърбиха удобствата на съвременния живот, за да съградят живот от нулата и да си припомнят славната българска история, традиции и обичаи. След 99 дни, изкарани в сурови условия, само четирима стигат до големия финал. Яни Андреев, Калоян ДимитровВалерия Дочева и Виолета Тодорова ще застанат един срещу друг в неделя, в битка за голямата награда.

С определянето на четиримата финалисти на 15 декември стартира и гласуването на зрителите. Те ще могат да подкрепят своя фаворит единствено чрез SMS на кратък номер 1472 за всички мобилни оператори. Гласува се единствено чрез SMS. Обажданията не могат и няма да се отчитат. Цената на 1 SMS е 1.20 лв. c ДДС, а всеки абонат ще може да гласува с максимум 15 кратки съобщения. Феновете на „Фермата“, живеещи в чужбина, ще могат да дадат своя вот само, ако притежават карта на български мобилен оператор. Текстът, който трябва да изпишат зрителите в тях, е номерът на техния фаворит, според реда в който се е класирал за финал. Например Яни Андреев беше първият сигурен финалист и той ще носи цифрата 1. Втори беше Калоян – т.е. 2, Валерия – номер 3, а Виолета - номер 4.

За първа година гласуването ще се осъществява и през публичния чат на предаването „Фермата“ във Viber, като този вот не е безплатен. Зрителите ще могат да дадат своя вот през чат бота, където трябва да изпишат „Гласувам“, след което ще видят 4-те снимки на финалистите.  След клик върху изображението на фаворита им ще се отвори SMS функционалността на телефона с автоматично попълнен номера на избрания участник. Това гласуване е на цената на смса – 1.20 лв. c ДДС.

Четиримата финалисти – Яни, Калоян, Валерия и Виолета - ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест. Финалистът, получил най-малко гласове от петък до неделя вечер, ще отпадне от надпреварата малко преди същинските битки. В първия етап всички отпаднали участници от „Фермата“ 3 ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на всеки от останалите трима финалисти определен брой точки.  Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят в третия сезон на „Фермата“ ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа. Той ще спечели наградата от 100 000 лева. Кой ще спечели третия сезон на „Фермата“ и наградата от 100 000 лв., гледайте в неделя, 17 декември, в 20.00 ч. по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени