Зрелищен мъжки дуел нажежава Арената на „Фермата“ по bTV

Напрежението в „Канатица“ се повиши заради контузията на „Мис България“ Нанси Карабойчева

„Фермата“ се готви за първия си изцяло мъжки отборен дуел от старта на деветия сезон. В понеделник, 2 октомври, трима достойни представители на „Канатица“ и „Елбетица“ ще се изправят в драматичен сблъсък на Арената, а един от тях ще се раздели с предаването по bTV и с мечтата си да стигне до финала. Кой ще си тръгне от риалитито ще стане ясно след гласуването на загубилия отбор.

 

Преди вота обаче предстои зрелище, в което всички замесени ще влязат със сърце и ще останат без дъх. От „Канатица“ в боя ще се хвърлят земеделецът Кенан Асил, собственикът на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров. От „Елбетица“ сили няма да жалят експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов, сервитьорът Андрей Стефанов и дизайнерът Сергей Панайотов. Участниците ще трябва да пълнят гигантски пясъчни часовници, да коват дъски, да пренасят вода с кобилици, да стрелят с катапулт и, разбира се, да покажат знания на въпросите от Алманаха. От тях се очаква да покажат сръчност, точност, издръжливост и отлична памет.

 

Преди мъжкия отборен дуел напрежението в „Канатица“ е високо. Една от причините е контузията на носителката на титлата „Мис България“ Нанси Карабойчева. Участничката травмира коляното си, след като скочи от висока кула по време на битката за привилегия и веднага беше откарана в болница за снимка. Самата Нанси изпита не само болка, но и гняв от факта, че се налага да напусне играта в разгара й. Тя призова отбора си да спечели изпитанието, от чийто изход зависеше кой тим ще живее в „рая“ и кой - в „ада“.

 

„Канатица“ обаче загубиха и се наложи да се върнат към живота в тежките, мизерни условия, от които бяха избягали за кратко. Като основен виновник за провала си те посочиха оператора в колцентър Иванка Манева, която не успя да се концентрира при „лова“ на гюлета. Самата тя отказа да поеме отговорност за загубата на своя отбор. Междувременно в „Елбетица“ актьорът Петър Петров също нанатрупа негативи. Студентката по право Линда Бонева, която е ново попълнение в зеления отбор, го описа като амбициозен, но твърдоглав. Все повече стават и мъжете, недоволни от недиалогичния лидерски стил на Петър.

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени