Жорко от Пирдоп разгадава добре прикрита тайна, пазена във „Фермата”

6 българки се страхуват от една рускиня тази вечер от 21.30 ч. по bTV.

Изборът на Альона за първи дуелист тази седмица ще бъде сред основните теми за обсъждане тази вечер, както и кого ще избере тя за свой съпреник. Преди обаче страстите да се разгорят, от 21.30 часа зрителите на bTV ще видят на какво са способни алфа мъжкарите във „Фермата”, защото Варсамов, Сашо и Митко са подготвили специална изненада за Веселин.  

Наред с обичайните дразги и забавления във „Фермата” една драма остава скрита за участниците. Това е емоционалното състояние на Димитър, чийто син точно тези дни трябва да замине за поредното лечение в Германия, а самотният баща няма връзка със семейството си.

Митко ще попадне в центъра на събитията във „Фермата” и по още един повод. Заедно с  Варсамов и Дони той се оказва в основата на интрига, разгадана от Жорко, който споделя тайната с Мария. Каква е тази тайна, която ще доведе до промяна на ситуацията във „Фермата”, зрителите ще видят тази вечер от 21.30 часа по bTV.

Тази вечер бай Георги трябва да даде и оценка за изпълнението на седмичните задачи и ако е доволен да награди фермерите. Как са се справили с краварника, егрека и мандрата, и ще има ли отново недоволни участници, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21.30 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени