Жанета Осипова напусна „Фермата“ 6

Певицата Гери-Никол подкрепи Мис Плеймейт в началото на първия женски дуел

Първият женски дуел на Арената във „Фермата“ 6 завърши с победа за най-младата участничка в шоуто – Дана Русева. Тя успя да запази мястото си в стопанството, след като надви с 11 на 4 точки съперничката си Жанета Осипова.

В дългоочаквания сблъсък Мис Плеймейт се бори достойно, но успя да победи само в една от петте битки, която се оказа и най-трудната за нея. Жанета преодоля своя фобия като многократно бръкна в купа,  пълна с бели трупни червеи и показа, че освен красота, притежава и борбен дух. В повечето битки тя се справи достойно, но изостана сериозно при цепенето на дърва. В последните метри от състезанието Дана демонстрира по-голяма сила, твърдост и концентрация. След победата тя целуна земята под краката си, а Жанета напусна шоуто с гордо вдигната глава.

„Вече няма да съм във „Фермата“, но мислено ще остана с хората в стопанството  - сутрин, когато вдигат знамето и вечер, когато се събират край огнището. За мен най-доброто предстои“, заяви Жанета преди да си тръгне. Въпреки явната вражда между двете, Дана поздрави съперничката си за достойното й представяне.    

Певицата Гери-Никол бе сред онези, които подкрепиха с видео послание Жанета преди да излезе на Арената.  „Обичам те много! С теб съм в този двубой! Представи си как ти подавам ръка за кураж и приключва филма за този, срещу когото ще се бориш!“, обърна се изпълнителката към своята приятелка. Жанета беше подкрепена и от Любен Дилов-син, който е един от организаторите на конкурса „Плеймейт“ .

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация

Новини
  • Последни
  • Най-четени