Започна гласуването за победител във "Фермата: Съединение"

Вокалистът на D2 - Дидо, спортната звезда Ваня Стамболова и емигрантите Росица и Роман ще се борят за наградата от 100 000 лева на финала на 16 декември

С триумфа на рокаджията Дидо над 46-годишния Нури в последната за сезона елиминационна битка, в петък вечер започна и гласуването на зрителите, които и тази година имат решаваща роля в определянето на най-достойния, който да грабне наградата от 100 000 лева във „Фермата: Съединение“. Така на големия финал, който ще се излъчи на живо на 16 декември от 20 ч. по bTV, четиримата финалисти - Деян Каменова - Дидо, Ваня Стамболова, Роман Банев и Росица Йончева не само ще се изправят в директни фермерски битки по между си, но и ще се борят за зрителския вот. Кой е най-достойният да спечели наградата от 100 000  лв. ще решат феновете на най-позитивното БГ риалити, като гласуват чрез кратко съобщение (SMS)* за своя фаворит.

Всеки, който иска да подкрепи шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, може да го направи с SMS на номер 1633;

Всеки, който иска да подкрепи младия Роман Банев, може да го направи с SMS на номер 1634

Всеки, който смята, че емигрантката в Лондон - Росица Йончева заслужава подкрепа за сериозната си трансформация в шоуто, може да го направи с SMS на номер – 1635. 

Ако вокалистът на рок бандата D2 – Деян Каменов – Дидо е вашият фаворит – подкрепете го с SMS на номер 1636.

За първи път финалът на „Фермата“ ще бъде предаван на живо с 360-градусова камера в уебсайта на предаването, която ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър.

Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

*Цената на 1 смс е 1,20 лв с ДДС.

Новини
  • Последни
  • Най-четени