Втори женски дуел във „Фермата“

Божидара Бакалова отива на Арената за битки с Анита Гъркова

В неделя вечер, на Арената за дуели, за мястото си във „Фермата“ ще се борят Божидара Бакалова и Анита Гъркова. До втория женски дуел в трети сезон на предаването се стигна, след като фермерът на седмицата Гечо определи Божидара за първи дуелист с мотива, че дизайнерката се е показала като ненужна във фермата, а тя от своя страна избра да се бори за оставане срещу Анита. Бакалова прие решението на Гечо със смирение и му благодари, че е нейн учител.

„Приемам Гечо като един баща, който ми преподава уроци по смирение. Може би моят баща не е могъл да го направи. Приемам всичко с отворено сърце, любов и благодарност. Щастлива съм, че точно той ме учи на глад и работа“, коментира избора на фермера на седмицата, който от своя страна й пожела да се върне по-усмихната и й обеща да я посрещне с „добре дошла“.

След дълго колебание, на церемонията в четвъртък вечер, Божидара избра гримьорката Анита за втори дуелист, като я предпочете пред най-възрастната участничка Дарина. Промяната на решението й се случи в последния момент и бе продиктувано от инцидент с Дарина, след който адвокатката получи инжекция против тетанус. Самата Божидара призна, че това е предопределило избора й.

 

„Дарина може да ми е майка. Анита работи само от 2 дни, тя предимно се гримира. Дарина е по-полезна за фермата“, обоснова се Божидара и допълни, че в неделя очаква красив дуел между „богини“. Самата Анита призна, че е очаквала да бъде призована на дуел и няма притеснения за представянето си.

Новини
  • Последни
  • Най-четени