Втори женски дуел във „Фермата“ 6

Адвокатката Милена Станджикова избира опонент за арената тази вечер

Бизнесдамата на „Фермата“ Милена Станджикова ще се бори за мястото си в шоуто във втория женски сблъсък за сезона. Тя бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Калоян, а изборът му бе подкрепен от почти всички участници. „Като военен смятам, че съм един от най-добрите стратези тук. Не правя ходове, които не мога да мотивирам“, коментира решението си младият гвардеец.

Милена призна, че е очаквала да бъде избрана и с това за нея започва истинската игра в шоуто.

„С влизането си тук аз казах - имам стратегия, във времето тя се променя, но не съм спряла да я следвам. Мисля, че е достойно да свалиш картите на масата. Решението ми за избор на втори дуелист ще бъде стратегическо. Мисля, че Калоян сбърка, като ме избра, а дали ще го разбере, зависи от него", каза адвокатката и помоли в следващите дни да изпълнява само задълженията си на ратай и да не прави нищо допълнително, за да може да се подготви за предстоящия сблъсък. Фермерът на седмицата Калоян обаче й отказа с мотива, че не е претоварена и че останалите жени във фермата имат точно толкова задължения, колкото и тя.

Преди първия си дуел на Арената Милена е в изолация, тъй като почти всички във „Фермата“ са се обърнали срещу нея и открито признават, че искат пловдивчанката да бъде елиминирана. Силният характер и богатият житейски опит на адвокатката й помагат да приеме философски антагонизма на групата и тя не позволява настроенията на останалите да я сломят. В нейна подкрепа се обявиха единствено колегата й юрист Асен и актрисата Даяна Ханджиева.

В четвъртък вечер фермерите върнаха към живот една от игрите, които българските деца играеха всеки ден в предишните десетилетия. В играта на фунийки най-силно се вдетини най-възрастният участник - Митко Шестака. „Върнахме се отново в детството, играта ни обедини, това е уникално“, коментира пилотът Петър.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени