Внушителен успех на финала на „Фермата”: 47.1% от зрителите избраха най-българското риалити в неделя вечер

Над 1 млн. 200 хиляди души проследиха напрегнатия избор на победител в шоуто

Финалният епизод на втория сезон на „Фермата” постигна знаков успех и прикова пред екраните над 1 млн. 200 хиляди зрители в неделя вечер. Напрегнатите обрати задържаха 47.1% от българските зрители пред екрана на bTV. Изключително висок бе и зрителският вот, който имаше основна тежест за избор на победител. Стоян се превърна в абсолютния фаворит на аудиторията и беше избран с 51% зрителски вот. Втори остана Финци с 31%, следван от Силвия с 10% и Галина с 8%.

Преди да станат ясни резултатите от зрителското гласуване, безспорен лидер бе Силвия. От останалите три компонента в шоуто - битки, гласуване на отпадналите участници и гласуването на Бети и Ники, тя бе събрала 25 точки. Втори в надпреварата бе Финци с 23, следван от Стоян с 20 и Галя със 7. Мъжът от с. Бъта и победител в шоуто, бе изборът за носител на приза най-достоен фермер както на зрителите, така и на отпадналите участници.

Поради изключителния интерес към второто издание на „Фермата” в България, bTV подготвя трети сезон на най-българското риалити. С края на втория сезон на предаването вчера, започнаха записванията за кастинги за третия.

Стоян Спасов е на 38 години, родом от с. Бъта, където и живее. Женен, има син на 4 години и дъщеря на 9 години. За участието си във „фермата” Стоян казва: „Искам да покажа на младите хора, че с труд и постоянство може да се постигнат много неща. Аз съм от малкото млади хора, които живеят на село и това ми харесва. ”

„Ще остана в България, защото камъкът тежи на мястото си”, заяви Стоян Спасов, който късно снощи стана победител във втория сезон на риалити предаването „Фермата”. „Там, където е посадено дървото, там гният и корените му”, добавя още той, като цитира думите на Манол от филма „Време разделно”, който самият той сподели, че е гледал десетки пъти. Стоян иска  и ще продължава да се опитва да успее в България.

В студиото на „Тази сутрин” днес Стоян сподели, че ще вложи печалбата от „Фермата” на стойност 100 000 лв. в разширяването на малкия фитнес, който отворил преди повече от година в Панагюрище. Освен това той ще изпълни обещанието си към жителите на с. Бъта – да организира събор на Илинден. „Адреналинът ме държи, много ми е хубаво, тези пари ще преобърнат живота ми”, коментира още Стоян.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени