Внушителен успех на „Фермата”: 53.5% от зрителите избраха финалния епизод на най-българското риалити

Над 1 млн. 400 хиляди души проследиха напрегнатия избор на първия победител в най-българското риалити

Финалният епизод на първия сезон на „Фермата” постигна знаков успех и прикова пред екраните над 1 млн. 400 хиляди зрители в неделя вечер. Напрегнатите обрати задържаха 53.5% от българските зрители пред екрана на bTV. Неделният финал доближи гледаемостта до рекордна. Рекорден беше и зрителският вот, който имаше основна тежест за избор на победителя. Райно се превърна в абсолютния фаворит на аудиторията и беше избран с невижданите 84% зрителски вот.

Поради изключителния интерес на зрителите към първото издание на „Фермата” в България, bTV подготвя втори сезон на родното риалити. С края на първия сезон на предаването вчера започнаха записванията за кастинги за втория.

Райно Узунов е на 50 години, родом от с. Елхово. Към настоящия момент той живее в Стара Загора и се занивама със строителство. Женен, има син на 22 години и дъщеря на 17 години. От 35 години Райно свири на гайда, член е и на коледарския състав в родното си село. За себе си и своето семейство Райно разказва: „Те (младите) моя свят не го разбират. Не са го живяли. Скъсала се е връзката между старото и младото поколение. Аз съм си старомоден. Младите не могат да разберат моите ценности, а и не се и опитват. И ме боли от това. Съветът, който давам на децата си, е да имат добро отношение към хората. Уча ги, че човек с човек се събира, планина с планината - не. Тъй бях възпитан аз. Липсва ми това време.”

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени