Влечуги, отелване и открити нападки завладяват „Фермата” – тази вечер от 21.30 часа по bTV

Тази вечер от 21.30 ч зрителите на bTV ще видят поредното разпределение на власт и стратегически саботаж във „Фермата”. След като Дони беше провъзгласена за новия фермер на седмицата, а вниманието на „сивите кардинали” се насочи към манипулация на решенията й, Мис баба трябва да вземе нещата в свои ръце. На сутрешната оперативка тя ще заяви безрокадна дипломация и ще посочи двамата ратаи, които ще разчистят пътя й напред. Дали това ще бъдат силните или дразнещите играчи, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

Заявките и вярата в тях ще се разминат драматично, напрежението между коалициите ще ескалира и ще доведе до искрена обида в част от играчите. Но тази ситуация на обвинения в лицемерие, пъклени планове за отмъщение и открити нападки ще се хареса на някои. Силните мъже във „Фермата” ще заявят пълна подкрепа, а избраните за ратаи ще открият общ стимул и символи на късмета в новия си „петзвезден” дом. Но авантюристите са в трепетно очакване на още едно голямо събитие -  кравата Пламена трябва да се отели всеки момент. Какъв човек е „карезчията”, гарантира ли добротата успех и ще се реорганизират ли лагерите след непрекритите скандали?

Бай Георги е подготвил няколко изненади за новата фермерка на седмицата. Нейните подопечни ще трябва да построят курник, рафтове в избата, да освежат спалните помещения и да научат какво е компост. Но дали ще са доволни от разпределението на задачите или ще „викат неволята”, как ще мине първият им сблъсък с влечуго и ще попречи ли той на романтичните чувства зад дуварите на „Фермата”, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени