Владо Николов избра да се изправи на дуел срещу Яни Андреев

Втора сватба в трети сезон на „Фермата“

На Арената за битки, в четвъртия дуел във „Фермата“ тази неделя, ще излязат двама от най-подготвените участници – волейболната звезда Владо Николов и неговият почитател - фермерът Яни Андреев. Мъжкият дуел бе предопределен от фермера на седмицата Божидара Бакалова, която първо избра за ратаи Елена и Владо, а след това реши Николов да отиде на дуел. Дизайнерката аргументира избора си с това, че като джентълмен Владо винаги би избрал той да отиде на битка, а не жената до него.

„Не пращам Елена, защото ме е страх, че ако отиде може и да не се върне“, обясни Божидара. С нагласа за победа и видимо доволен от избора й, Владо коментира, че е очаквал този дуел от един месец и обяви, че избира за втори дуелист Яни Андреев. Причината се оказа ситуация, която силно е подразнила спортната легенда: „Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят.  За това Яни е дуелистът. Нямам съмнения, че ще е трудно“, аргументира се Владо.

Спортистът е най-добре подготвеният физически фермер, а и познанията му по история не отстъпват на тези на Яни, който е бил дори учител по предмета. Ергенът първо прие предизвикателството, а после се разплака от обида, но намери сили да се опълчи на Николов и да заяви, че ще му е трудно да го победи: „Доволен съм от това, че ще съм дуелист. Ще разбера игрите и смятам да ги наредя така, както аз си знам. Доста ще се измъчи“.

Докато двамата се готвят за дуел, останалите участници празнуват втора сватба. След като преди две седмици гримьорката Анита получи предложение за брак в ефир и го прие, снощи такава развръзка получи и флиртът между Алек и Валерия. След едномесечно ухажване, вчера футболистът се осмели да говори за брак пред всички и получи мечтаното „да“. Това даде повод на групата да изпълни заръката на наставниците Бети и Ники, като разиграе сватба по стар български обичай с младоженците Алек и Валерия. Облечена в бяла рокля и забулена с червен шал, както повелява традицията, гимнастичката бе „открадната“ от младоженеца с откуп от локум, халва и гривни. За кума беше избрана чеченката Марина, а отговорната роля на кум се падна на Иван Гинчев, който ориса младата двойка да си направи цял футболен отбор деца. Малко след като си казаха „да“ пред останалите фермери, Алек дръпна трогателно слово, в което изрази намеренията си сватба да има и в реалния живот. „Аз бях напълно искрен, все едно си е реална сватба. Много съм щастлив, пожелавам си това да ни е генерална репетиция и не крия симпатиите си към това страхотно момиче. Ще дам всичко от себе си, за да се съберем пак по този повод“, врече се Алек, докато булката Валерия не спираше да плаче от щастие и също си пожела сватбата да стане реалност.

Новини
  • Последни
  • Най-четени