Владимир Николов победи, но напусна „Фермата“

Шампионът предостави мястото си на загубилия дуела Яни, което е прецедент в шоуто

С рекорден за сезона зрителски интерес премина гладиаторската битката за оцеляване между волейболната легенда Владимир Николов и момчето от с. Козлец Яни Андреев в неделното издание на „Фермата” 3. Над 1,144 млн. българи (А4+) са избрали да наблюдават дуела по bTV срещу 457 хил. зрители, които са предпочели музикалното шоу, излъвано в същия времеви интервал по втората по гледаемост телевизия у нас, сочат данни на ГАРБ.

Най-добрият волейболен диагонал в света и любимец на публиката Владо Николов спечели в оспорван дуел, като победи бившия учител по история Яни в кръга с въпроси от Алманаха, които бяха на историческа тематика. Неочаквано обаче Владо реши да напусне „Фермата“ и преотстъпи правото си за връщане във фермата на загубилия битката. Владо обясни решението си с три неща – семейство, работа и шанс за Яни.

„Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук, повече от 20 души ме чакат в „Левски“,  за да продължим с подготовката на волейболния отбор“, заяви Николов.

Яни, който се бори геройски срещу капитана, не можа да сдържи емоциите си и избухна в сълзи, когато Владо обясни и другата причина да му преотстъпи мястото си във формата:

„100 000 лева няма да ми сбъднат мечтата, но на Яни – да. Така той може да остане на село, а не да бяга към града. Видяхте – той е страхотен. Той ме победи, би ме на важни битки. Това, което му липсва, е да повярва, че има добро, да повярва, че има позитивни хора“, обясни мотивите си спортистът, който за един месец се превърна в безспорен капитан и стожер на фермерите. Благородният си жест Владо Николов обясни и с това, че уменията на Яни са ценни за живота във фермата, а с наградата фермерът от село Козлец ще може да сбъдне мечтата си да има 1000 пчелни кошера. Изненадани от решението на Владо, водещите Иван и Андрей обясниха, че подобно нещо не се е случвало и едва ли ще се случи повече в шоуто. От уважение към постиженията и личността на волейболиста продуцентите взеха решение да уважат желанието му да напусне „Фермата“. Владо Николов запази и правото си да определи кой ще бъде следващия Фермер на седмицата.

„Дали Яни ще продължи ще решим утре. Решението дали Яни остава, или си тръгва, ще научите на сутрешната церемония“, съобщиха още водещите. След месец във фермата, която започна да се изгражда от нулата, Владо Николов напусна предаването под бурните аплодисменти на всички участници, като призна, че е бил щастлив от първата до последната минута и се е научил да се справя във всякакви ситуации.

На тръгване Владо подари якето си от екипа на „Левски“ на Яни, с което трогна още повече всички.

Новини
  • Последни
  • Най-четени