Виолета срази Ивона в осмия дуел във „Фермата“

Двете изиграха само четири битки, с финален резултат 9 на 1 в полза на вдовицата

Две амбициозни жени се изправиха една срещу друга на Арената за дуели в неделя вечер, а резултатът от двубоя бе безапелационна победа на Виолета. Ивона успя да спечели само първата битка, която беше върху въпроси от Алманаха, но Вили я победи на всички силовите игри, въпреки че нарани пръстите си.

Късметът изигра своята роля и макар резултатът да е категоричен, Виолета взе победите в игрите буквално на косъм, защото разликата в общото им време беше едва 31 секунди. Вдовицата излезе на Арената с тениска с лика на децата си, на които посвети победата и в името на които се закани, че ще стане първата жена спечелила „Фермата“ и наградата от 100 000 лева.

Болярката Ивона беше една от най-мотивираните участнички, за която мнозина казваха, че няма да се спре пред нищо, за да стигне до финала. На първия си дуел, на който отстрани македонката Диана, тя изненада всички фермери, които до този момент я подценяваха, като дори успя да подобри рекорда на Силвия от втория сезон на хитовото риалити на bTV. В неделя вечер самата Силвия дойде да наблюдава как ще се справи Ивона, която издаде, че тя й е идол. Това обаче не помогна на 25-годишната студентка по философия да стигне до заветната си цел – финала на „Фермата“ 3.

„Благодаря за това, което ми дадохте. Щастлива съм, че имаше хора, които повярваха в мен на този дуел и че получих втори шанс. Има хора, които ме обикнаха във фермата – за мен това е прекрасно. Преживях много неща, изправих се срещу много мои страхове, направих неща, които не съм вярвала. Това, което правите като предаване никой не може да го даде като усещане и стойност за зрителите“, каза на сбогуване Ивона. Фермерите коментираха, че тя е разчитала прекалено много на тактиката и стратегията, а е трябвало да покаже повече действие.

„Посвещавам тази битка на майка ми и баща ми, искам да се гордеят с мен“, призна на финала победителката Виолета.

Днес фермерите ще чуят прощалното писмо на Ивона, в което тя ще определи новия за фермер на седмицата.

Новини
  • Последни
  • Най-четени