Виолета от „Фермата“: Не обичам да играя роля и да се правя на друг човек

Виолета не се държи като вдовица – не слага черни дрехи и не се затваря вкъщи. Тя е силна жена и майка и продължава да се бори в името на децата си. Макар да не стигна до финалните битки във "Фермата", тя определено е един от най-силните участници.

Казваше доста остри думи на съперниците си преди дуелите – лют характер ли имаш, или се надъхваше просто?

Люта съм. Като си поставя нещо за цел, го изпълнявам. По време на битките се нахъсвах с по-остър език, но съм такава и в живота. Исках да съм си аз. Не обичам да играя роля и да се правя на друг човек. Надявах се хората да го оценят. Истинска съм, не се прикривам, не слагам маска. И лоша, и добра, и състрадателна, и люта. След „Фермата“ обаче осъзнах, че може би трябва да се променя. Не трябва да казвам истината на хората в очите, защото понякога това ги наранява. Може би трябва да си мълча повече и да съм по-търпелива.

Дарина сподели, че е искала да станете приятелки, но не си я допуснала до себе си. Защо?
Дарина е човек на настроенията. Не можеш да знаеш кога в какво настроение ще я уловиш. Веднъж иска да е приятелка с теб, в следващия момент – не. Всеки мой приятел, познат и родителите ми ме поздравиха, че съм била искрена. В този сезон на „Фермата“ имаше много лицемерие. Предпочитам да кажа на човек това, което мисля в очите. Отколкото да говоря зад гърба му.

Защо гласува за Яни, а не за Валерия?
Бях си казала, че ако изляза, ще гласувам за него. Той ми беше голяма подкрепа вътре. След един скандал със Станислав, бях разочарована. Дори исках да си изляза от „Фермата“. Мислех, че не съм оставила 3 месеца от живота си, за да се сблъсквам с такива конфликти и да съм на една маса с такова държание, което за мен не е подходящо, особено към жена. В този момент Яни беше до мен и ми каза много надъхващи думи. Накара ме да се замисля, че наистина трябва да продължа. След този момент ми стана наистина много близък и си казах, че ще гласувам за него.

Кое ти беше най-трудно във „Фермата“?
Раздялата с близките и децата ми. Не са ми липсвали технологии и телефони... Топлех си вода всяка вечер. Тегаво беше, малко студено, но се оправях.

Новини
  • Последни
  • Най-четени