Варсамов влиза в болница със съмнение за инфаркт тази вечер от 21.30 часа по bTV

Рая става жертва на конфликтите във „Фермата”. Момичето плаче над убитото животно

Тази седмица за пореден път предложи много изпитания на фермерите, чието настроение се сменя по-често от прогнозата за времето. В сряда пък ще бъде един от най-драматичните дни за участниците във „Фермата”. В него зрителите ще видят колко трайна е женската коалиция и как останалите в къщата 4 дами вместо да живеят в мир след напускането на Дони, се разделят на нови два фронта.

Две са основните събития, които в сряда вечер ще отприщят емоциите във фермерите. Първото е, че убитото от Мария животно трябва да бъде обработено от двамата най-строги противници на месоядството във „Фермата” – Рая и Варсамов. След скандал с Мустафа, който започва да обработва дреболиите пред очите му, Варсамов отказа да изпълнява ратайските си задължения, което ще раздразни повечето участници и най-вече майор Веселин и Мустафа, и ще постави Рая в ситуацията сама да се справя с месото.



Второто събитие, което ще разедини фермерите е здравословното състояние на Варсамов, причинено от депресия и силно вълнение. Свидетели на мъчението му стават Рая и Нора, а майора и Мария ще определят събитието по интересен начин.

Тази вечер Димитър ще трябва да вземе решение кой да бъде първият дуелист за седмицата. Фермерът на седмицата, обаче избира нов подход и „не той взима решението”. Какво се случва сред фермерите и кой е първият дуелист за тази седмица, зрителите ще разберат тази вечер по bTV от 21.30ч.

Новини
  • Последни
  • Най-четени