Валерия: От добротата си да не нараня някого – вредях на себе си

Красивата Валерия доказа, че красотата не единственото й оръжие. на финала на "Фермата" тя показа, че е в перфектна форма, като победи в битки Яни и Калоян, а зрителският вот от 20%, показа, че и хората я харесват. какво се случва с Валерия дни, след като предаването приключи, на какво се е научила, какво е променила в себе си и не на последно място ще продължи ли любовта й с Алек - за всичко това си поговорихме лично с нея. 

Не те ли е яд, че ти остана толкова малко до финала, но не успя да станеш победител?
За мен най-голямата победа беше, че победих на игрите. Имах нужда да докажа, че мястото ми е на финала. "Фермата" за мен е най-мъжкото предаване. Тайничко се надявах този път да спечели жена. Но, уви, не стана!

Мислеше ли, че ще стигнеш толкова далеч, докато се явяваше на кастингите?  
Самото ми записване беше много странно. Пет пъти започвах да попълвам анкетата и я затварях. Имаше въпрос защо искам да участвам във "Фермата", на който все не можех да отговоря. И така няколко пъти. Но нещо отвътре все ме накараше пак да отварям формата. Стигнах до последния кастинг, одобриха ме и това беше най-хубавото нещо, което ми се случи. Не вярвах, че ще стигна до финала.

Как се чувстваше на финала?
Като излязох, получих хиляди положителни съобщения и обаждания. Радвам се, че победих двамата мъже на битките на финала. Доказах, че мястото ми е там. Бях много напрегната от това, че предаването е на живо, че семейството ми е там, че ме гледат хиляди хора. притеснявах се, че  ако се изложа, ще ме оплюят. 

Съжаляваш ли, че доброволно позволи да те затворят за 3 месеца, далеч от реалността?  
Не. Аз съм спортист, свикнала съм на лишения, свикнала съм да нямам много социални контакти, защото времето ми в залата е от 9 до 21. Запознах се с много нови и различни хора и това се отрази много добре на моето социално развитие. Във "Фермата"пораснах поне с 5 години. Случиха ми се много лични неща. Направих си много изводи. Вече знам какво искам и как да се държа към хората. От добротата си да не нараня някого – вредях на себе си. Научих, че трябва да съм директна към хората и да поставям себе си на първо място. Досега все мислех дали няма да нараня някого, дали няма да обидя. Отсега нататък ще поставям себе си на първо място. 

Какво най-много ти липсваше вътре?
Семейството. Нямаше кой да ми каже – браво, моето момиче, правиш всичко така, както трябва. Любовните истории много ме объркаха. Липсваше ми майчин съвет. Близките ми бяха малко в шок от всичко случило се. Не вярваха, че ще успея да се отпусна до такава степен. Те никога не ме критикуват, но леко ми намекнаха, че не съм постъпила по най-добрия начин. 

Съжаляваш ли за нещо казано или направено във "Фермата"? 
За нищо, което направих във "Фермата", не съжалявам. Единствената ми грешка беше, че бях наивна и добра. Най-много се гордея с 5-те битки за имунитет, които спечелих. Чух много критики, че не съм ходила на дуел. Не знам защо не ме избираха. Може би от страх. Аз не се скарах с никоя жена, никого не нагрубих. А повечето женски дуели бяха от емоционална гледна точка.

Ще си останеш ли приятел и след "Фермата" с някоя жена тогава?
С Виолета сме ръка за ръка от първия ден. До ден-днешен се чуваме, поддържаме връзка, виждаме се. Тя е страхотен човек, когото се радвам, че познавам. 

А с Алек? Какво ще се случи с любовта?
Вътре във "Фермата" е по-различно - по-лесно се поддаваш на емоцията и забравяш, че има външен свят. Навън с Алекс живеем буквално в два различни свята. Аз съм в Стара Загора, той - в София. Комуникацията е по-трудна. Той си върши неговата работа, аз моята и по-скоро сме едни добри приятели. Мисля така да продължи.

Новини
  • Последни
  • Най-четени