Валерия е третият сигурен финалист във „Фермата”

Виолета и Алек излизат на дуел тази вечер. С определянето на последния претендент за наградата от 100 000 лв. ще започне и гласуването на зрителите

Гимнастичката Валерия Дочева стана третият сигурен финалист във „Фермата“ след като надделя над инструкторката на кучета Елена Андреева в драматичен дуел в четвъртък вечер. По-рано през седмицата Яни и Калоян бяха посочени за сигурни претенденти за наградата от 100 000 лв., след гласуване на всички отпаднали участници в третия сезон на шоуто. Тази вечер, в последния дейли епизод за този сезон, един срещу друг ще се изправят Виолета и Алек, а изходът от този двубой ще определи и последния, четвърти финалист във „Фермата“ 3.

С определянето на четиримата претенденти за голямата награда тази вечер ще стартира и гласуването на зрителите. Вижте подробности тук.

Още в първата битка вчера Валерия падна тежко и отключи стара травма на рамото си, което донесе победа на „Сивия кардинал“, както фермерите наричат Елена. След края на първата игра, двете дуелистки избухнаха в плач, а Валерия бе на косъм да се откаже от дуела, но успя да се съвземе след като получи подкрепата дори на своята противничка Елена. Във втората битка - „Рязане на гредите на противника”, инструкторката на кучета реши да прояви спортсменско отношение и да не даде всичко от себе си, за да помогне на приятелката си, която имаше силни болки. Трогната от жеста, Валерия помоли Елена да изиграе играта, но тя не се съгласи и гимнастичката взе две точки от битката. В последната, трета битка, въпреки тежкото си физическо състояние, Валерия успя да пренесе 58,300 кг. пясък за 13:56 минути. Дуелът завърши успешно за гимнастичката и тя стана третият сигурен финалист във „Фермата”.

На финала на 17 декември четиримата финалисти ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест. В първия етап всички отпаднали участници от „Фермата 3“ ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на всеки финалист определен брой точки. Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят, в третия сезон на „Фермата“, ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа. Той ще спечели наградата от 100 000 лева.

Финалът ще се излъчи на живо на 17 декември от 20.00 ч. по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени