Участници от "Фермата: Съединение" срещат фенове на 8 декември в Sofia Ring Mall

Броени дни преди големия финал на шоуто на 16 декември, фермерите се събират в Sofia Ring Mall

За първи път в историята на „Фермата“ феновете ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди големия финал на 16 декември. Настоящи и вече напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с най-верните си почитатели и посетители на Sofiа Ring Mall, където в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа на откритата сцена на етаж 1 ще се проведе събитието.

Специално за срещата на 8 декември, от фермата по изключение ще излязат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.

В Sofia Ring Mall почитателите на „Фермата: Съединение“ ще могат лично да се запознаят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов – Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специалния гост от миналия сезон -  волейболната звезда Владо Николов. Домакини на срещата с фенове ще бъдат водещите Иван и Андрей, заедно с главните герои в онлайн риалити поредицата „Горан и фермерите“ Горан Иванов и Ваня Джаферович.
 
Финалът на „Фермата: Съединение“ е на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени