Три секунди не достигнаха на Иван Сапунджиев да се завърне във „Фермата“

Рекорден брой зрители за сезона са наблюдавали дуела между философа и емигранта Иван Гинчев

Напрегнатите дуели, развитието на персонажите и обратите в отношенията между Валерия и Алек затвърдиха тенденцията за повишаване на зрителския интерс в третия сезон на „Фермата“. Рекордните за този сезон 1,23 млн. зрители са наблюдавали дуела в неделя вечер между емигранта Иван Гинчев и философа Иван Сапунджиев. 45% е аудиторният дял (А4+) на „Фермата“ вчера срещу 16% за конкурентите, които в същия времеви интервал излъчваха на живо музикалното си шоу.

Иван Гинчев удържа втора победа на Арената в шестия дуел за сезона, като постави рекорд за най-малка разлика срещу съперника си Иван Сапунджиев. Битката им ще остане в историята на шоуто, тъй като разликата във времето между двамата дуелисти бе едва 3 секунди в полза на Иван Гинчев. Емигрантът успя да напълни и изтъркаля четири бъчви за 6 минути и 27 секунди, а адашът му направи същото за 6 минути и 30 секунди.

До решаващата пета битка победителят водеше с резултат 6 на 4, който обаче можеше лесно да бъде обърнат в полза на Сапунджиев, при победа в последната игра. Макар че обеща да се върне във фермата и да сплоти участниците, той загуби първия си и последен дуел, и напусна шоуто с думите: „Този формат дава много сериозен шанс за послание към хората. Надявам се тези след мен да продължат тази линия и да оставят нещо след себе си, да има ново начало за това общество. Защо да не тръгне от това предаване? Надявам се да си измисля така писмото, че да мога да ги подтикна към това“.

Победата на Иван Гинчев бе предсказана от Божидара Бакалова, която бе в отбора на подкрепящите го и пожела на опонента му „лек път към дома“. Сапунджиев не й остана длъжен, като коментира, че Божидара изпитва злоба към него.

Сред фермерите по време на дуела липсваха само Алек и Валерия, за които Иван и Андрей съобщиха, че са останали насаме, за да изяснят случващото се между тях.

„Какво се случва с тях ще разберете утре“, лаконично коментираха водещите. 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени