Тома Талепов: Ако не се бях отдал на нерви и адреналин, щях да победя

Първи думи на първия отпаднал от риалитито „Фермата” - Тома Талепов, когото наричаха Папи.

Как би определил краткия си престой във „Фермата” – полезен, загуба на време или напрегнат?
За пореден път доказах на самия себе си, и не само, че етикетът не определя човека. Участието ми във „Фермата” беше най-голямото изживяване до този момент за моите 46 години.

С кого от участниците се сработи най-бързо?
Намерих приятели, в лицето на Алек и Станислав, с които още в първата секунда разбрахме, че все едно сме се познавали цял живот. Бих поддържал приятелство с всеки от формата. За мен лоши хора там няма!

Коя беше най-трудната ти битка във Фермата”? Тази с Яни ли?
Не. В битката с Яни за пореден път бях решил, че съм надмогнал емоциите и адреналина си. Но всъщност не бях. Явно още доста трябва да работя. Ако не се бях отдал на нерви и адреналин, щях да го победя. Аз го превъзхождах. Коремчето ми изигра такава гадна роля.... Респект към него – тогава беше по-добрия, по-добре подготвеният физически. Уважавам победата му!

Защо реши да се запише на кастинга?
На шега. Никога не бих се ангажирал да участвам в празни риалитита, в които не си полезен дори на себе си. Винаги съм си мислил, че „Фермата” е риалитито, в което човек може да докаже на себе си на какво е способен. Радвам се, че попаднах в третия сезон, защото започнахме от нищо.

Какво научи от „Фермата”?
Че трябва да ценим водата. По принцип се къпя за 10 минути. Снощи се къпах 4 часа. Сега си давам сметка какво нещо е горещата вода и качественият сапун. Във „Фермата” се къпахме със свински сапун, и уж си изкъпан, но поемеш ли си дълбоко въздух... миришеш на мокро куче.

Би ли си направил нова татуировка за спомен от „Фермата?
Бих си направил едно малко надписче „Аз бях. Бичит Фермата...” Защото бях с уникални хора.

Новини
  • Последни
  • Най-четени