Тодор и Серафим се изправят един срещу друг в най-оспорвания дуел за сезона

Двамата ще дегустират над 10 вида ракии на Арената

Двама от най-силните и знаещи участници във втори сезон на “Фермата” ще се изправят един срещу друг тази вечер. Фермера на седмицата – Краси, реши седмия дуел във “Фермата” да е мъжки и избра да пръв дуелист Тодор. Устата на фермата – Тодор реши да се изправи срещу душата на фермата – Финци. Краси призна, че не е очаквал Тодор да избере Финци, но сега разбира, че викинга играе за финал.

Минути преди да излезе на арената Тодор сподели: “Моята стратегия е да отстранявам силни играчи, хора, които са обичани от всички.  Ще бъде весел, но и изтощителен дуел. Ще дам всичко от себе си да направя хубава игра – дошъл съм тук за победа.” По време на изолацията в къщичката на дуелистите Финци сподели: “Силната ми страна е, че имам опит. Идвам с нагласата за пълна победа, смятам, че аз ще бъда победител.”

 Като втори избран дуелист Серафим определи коя битка, колко точки ще носи. Той реши двубоя да започне с битката “Познай ракията”, която носи 1 точка. В нея двамата ще дегустират 7 различни вида ракии и трябва да познаят от какво е направена всяка от тях. След всяка ракия ще имат минута и половина време, за да напишат на дъсчица от какво е направена. Между всяка ракия двамата ще имат и комат хляб за оправяне на вкуса. Печели този с повече верни предположения. Една от най-тежките битки на Арената на “Фермата”  - “Горяща количка”, e втората в дуела и носи 2 точки. Двамата трябва да вземат знаме, теглейки горяща количка, която е дърпана от опонента в обратната посока. Знамето е на около 8 метра от старта. На 5тата минута от всеки тур, ако никой не е взел знаменце, печели точка този, който е издърпал противника си в своята половина. Въпросите от Алманаха в разделите “Основни поминъци”, “Земеделие” и “Животни” са третата битка в дуела, която Финци определи да носи 3 точки. В битка номер 4 – “Доене е цепене”, двамата трябва да издоят точно  1 литър 150 грама мляко, а след това да нацепят три различни по големина цепеници, за да извадят ринга от тях. В петата игра, която носи и най-много точки, дуелистите ще трябва да сковат мост.

Тодор срещу Финци – кой ще успее да запази мястото си във “Фермата”?

Гледайте дуела тази вечер, от 20.00 часа, само по bTV.

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени