Тежко наказание за участниците тази вечер от 21.00 часа във „Фермата” по bTV

И тази вечер зрителите ще станат свидетели на това как фермерът на седмицата – Димитър не може да намери път към Мария, която бойкотира неговото трето поред управление. Мустафа пък ще продължи да настройва жените, а Рая ще бъде посетена от необачван гост.  

Денят във „Фермата” ще започне необичайно за участниците. Още рано сутринта те ще бъдат посетени от бай Георги и водещия Иван. Причината – в последните дни фермерите нарушиха правилата и трябва да понесат своята отговорност за това. Какви са наказанията и как ги приемат участниците, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Тази вечер ще стане ясно и кой ще е първият дуелист тази седмица. Рая и Нора очакват с нетърпение това да е Мария, за да се изправят срещу нея на дуел. Най-вече Рая, която иска да я изгони заради Варсамов. Но нуждата от почивка преди евентуалния дуел ще изостри отношенията между Нора и Рая, които ще потърсят утеха при Симо и Алла.  Димитър пък е обещал, че няма да номинира Веселин, който в момента е ратай. 

В сряда вечер участниците ще се отдадат на емоции, но не скандали, а мисли за семейство, ценности и любов. Какво ще ги разчувства, разтрои и разсмее, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени