Теодора Дякова напусна „Фермата“ след инфарктен женски дуел

Ваня Павлова отстрани съперничката си с 18 на 10 и отбеляза трета победа на Арената

Финалът на „Фермата“ по bTV наближава, а редиците на участниците в предаването все повече оредяват. След инфарктен елиминационен дуел, придружен с впечатляващи обрати и болезнени падания, от предаването си тръгна Теодора Дякова, която има бижутерски бизнес и от години живее в САЩ. „Много ми е трудно, още не мога да повярвам. Тъжна съм, че напускам фермата, чувствам се така, сякаш напускам бащиното огнище по принуда. Екипът на предаването беше като семейство за мен, благодаря на всеки един от вас. Нека бъдем добри и нека бъдем българи!“, призова тя преди завинаги да затвори тежките порти на стопанството зад гърба си.  

Съпругата на бившия футболист Танко Дяков падна с 10 на 18 от трансформационния лидер Ваня Павлова, а съперничката й отбеляза третата си победа на Арената. В предишните двубои тя отстрани фризьорката Анастасия Христова и бившата стюардеса и настоящ мениджър Цветелина Лозанова. В този сблъсък обаче Ваня срещна сериозен отпор.

Още в петък стана ясно, че силите на Арената са почти изравнени. Теодора поведе при сеченето на талпи, а конкурентката й се измъкна по-умело от въжена клетка. В събота двубоят стана и по-зрелищен, и по-напрегнат.

При катеренето по наклонена плоскост, ваденето на пирони с тесла и подреждането на дървен пъзел, Ваня беше по-бърза и поведе. В следващата битка тя обаче първа се предаде в изпитанието, в което участничките трябваше да „замръзнат“ върху наклонена платформа. Теодора не само обърна резултата, а и още повече увеличи разликата между двете като победи по трасе с тичане, катерене и рязане. Конкурентката й не й отстъпваше по скорост, докато не падна на подвижния моста и не си удари челюстта. Въпреки травмата, Ваня се окопити и в следващата битка показа по-голяма прецизност при стрелбата с пясъчни торбички.

Изтощени от тежкия, двудневен дуел, опонентките се хвърлиха във финалната  битка с последни сили. Докато се придвижваше върху две дървени греди на около метър от земята, Ваня за секунди загуби равновесие, падна на Арената и отново се удари, този път по главата. Секунди по-късно тя за пореден път превъзмогна болката, продължи смело напред, събори няколко огромни трупи и с малко повече от минута надви Теодора. Впечатлени от представянето на двете участнички, водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов поставиха дуела им в Топ 3 на сблъсъците от всички сезони на „Фермата“. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени