Темпераментната Христина Харалампиева се завръща триумфално във „Фермата: Съединение“

След победа в извънредния троен дуел, импулсивната 29-годишна софиянка ще бъде новият фермер на седмицата

Един от най-противоречивите участници в четвърти сезон на „Фермата“ – темпераментната Христина Харалампиева се завърна триумфално в състезанието за 100 000 лв. след победа в тройния дуел, който се разигра на Арената в неделя вечер. 29-годишната софиянка успя да надвие съперниците си Радилена Миткова и близначката Йоана Георгиева в общо шест битки и спечели привилегията да се завърне в стопанството като пълноправен играч и новия „фермер на седмицата“.

Невижданият досега на Арената дуел за връщане в шоуто между три от най-колоритните участнички във „Фермата: Съединение“ привлече за пореден път почти половината от цялата зрителска аудитория пред малкия екран или над 1 316 000 зрители, което превърна атрактивния женски трибой в най-гледания епизод в четвъртото издание на предаването.

В  първите три битки вчера, отпадналите участнички играха една срещу друга, като след втората, временният резултат бе равенство с по 3 точки за Радилена и Христина, и 0 спечелени точки за Йоана. Третата игра, в която момичетата трябваше да подредят възможно най-висока кула от дърва, беше игра на чест за близначките, които едва с 1 спечелена точка отпаднаха за втори път от шоуто. В началото на  втората част от състезанието, резултатите на двете останали претендентки – Радилена и Христина беше занулен, а за победа се изискваше надмощие в две от трите игри. След равен резултат в първите две битки – стрелба с лък и редене на азбуката, третото изпитание бе спечелено от Христина, което й донесе победа в дуела и втори шанс във „Фермата“. Със завръщането на най-непопулярната сред останалите фермери жена за наградата от 100 000 лв. остават да се борят 13 фермери – 7 мъже и 6 жени.

За първи път емоционалната и невъздържана Христина си тръгна от шоуто, след като изненадващо загуби петия елиминационен дуел срещу видимо по-слабата Лилия Семкова от Украйна, която, заради ангелския си глас, си спечели прозвището „славея на стопанството“. Тогава мнозинството от фермерите коментираха, че не одобряват поведението на Христина, която бе в основата на голяма част от конфликти във фермата. Сега тя се завръща в играта, при това с още една награда за победата си – като фермер на седмицата в стопанството. Дали в тази си роля младата софиянка ще успее да промени мнението на останалите участници за себе си и как ще им съобщи, че ще ръководи работата през седмицата, ще стане ясно в понеделник вечер, от 21.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени