Тази вечер в 20.00 часа Варсамов и Райно влизат в дуел за бъдещето на "Фермата"

Бони, Дони Василева, Деси Тенекиджиева, Ирина Тенчева и проф. Илиев коментират поредния дуел

„Лошото момче” на „Фермата” и нейният стожер - Райно се изправят един срещу друг в събота вечер в най-гледаното риалити „Фермата”. Събитията около сблъсъка ще бъдат коментирни и от гостите в студиото –  Бони, Дони Василева, Деси Тенекеджиева, Ирина Тенчева и проф. Илия Илиев.

В събота вечер зрителите ще видят как приключва най-драматичната за Варсамов седмица, когато той най-после ще свали маската си, за да покаже своето истинско лице и се е заканил да покаже „кон боб” яде ли. Той иска да остави „Фермата” без най-ценния човек, който е и един от най-работещите участници – Райно. Старозагорецът, обаче, няма намерение да се предава и иска да остане в предаването.

Дуелът между Варсамов и Райно ще реши и още два конфликта, на който зрителите са свиделети през последните седмици – мързеливците или работещите ще останат с един повече, и градът или селото е по-подготвен за живота. Това ще се реши след като Райно и Варсамов премерят сили в изграждането на дървен мост за време, да изпрабват силите си на „въртяща греда” и за време да разцепят голямо дърво с брадва. Дали Варсамов ще продължи да изказва своето мнение по всички теми във „Фермата” или Райно ще продължи да бъде част от нейното съграждане, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 20.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени