Стотици столичани опитаха специалитети от „Фермата” на „В(од)ещите в занаята” Иван и Андрей

Стотици столичани и гости на София се забавляваха с „В(од)ещите в занаята” Иван и Андрей в „парадното им шествие” с каруца по централните улици. Градските момчета, които за един ден замениха автомобилите си с една конска сила, бяха подготвили специалитети от „Фермата”, за да почерпят участниците в поредния си експеримент. Наслаждавайки се на вкусовете на домашно сирене с традиционни подправки, свежи плодове, апетитни банички и селски айрян от мястото, което ще обитават шеснайсетте авантюристи, готови да се върнат 100 години назад във времето, хората пожелаха успех и изразиха нетърпението си да проследят живота във „Фермата” тази есен по bTV.

Иван и Андрей се справиха безпроблемно с управлението на каруцата, теглена от коня Мартин и споделиха, че освен приятното преживяване от нетрадиционното превозно средство, е много важно да се спазват и правилата за движение по пътищата. Благодарение на „зелената вълна” и съдействието на Столична община и СДВР, те успяха да изпълнят маршрута си от Народното събрание до Южния парк за по-малко от час.

„В(од)ещи в занаята” е поредица от дейности, които водещите на есенния формат „Фермата” Иван и Андрей предприемат, за да се подготвят за голямото телевизионно предизвикателство. Те излязоха от типичните си роли и се впуснаха в транжиране на месо, лов, проучиха как емблематични българи са изградили живота и кариерата си, съпоставяйки ги със създаването и управлението на реална ферма.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени