Стопанинът бай Георги поставя първите задачи на фермерите, майор Веселин провокира спорове във "Фермата" тази вечер от 21.30 часа по bTV

И в понеделник вечер зрителите избраха най-новото риалити в родния ефир

Драматизмът и напрежението във „Фермата” започнаха още с първия епизод на шоуто и нараснаха вчера вечерта веднага след като стана ясно, кой спечели, кой загуби и какви бяха наградите и наказанията за участниците. След прехода с багаж и яре на гръб всички авантюристи бяха много ентусиазирани да влязат във Фермата. Само че еуфорията премина бързо, защото те се сблъскаха с първите неудобства в новия им дом и започнаха проблемите, а темата за леглата развихри страстите и емоциите. Един срещу друг в този спор най-настървено се изправиха Веселин и „бившия кмет на затвора” – Варсамов. Разделението на лагери стана очевидно за зрителите с избора на Фермер на седмицата, който бе определен от Моника със следните думи: „Изглежда много от участниците гласуваха не толкова за Симеон, колкото против Веско”.

Изборът на фермер на седмицата и сложната персона на Веселин обединиха „затворника и полицая”, които се хванаха за главата. Привилегиите на Веселин обаче се отразиха и на останалите участици и най-вече на Мис Баба, която „имаше честта” да занесе кошницата с чисти чаршафи в стаята на фермера на седмицата.

Тази вечер предстои 16-те фермери да се запознаят със стопанина на „Фермата” – бай Георги, а зрителите да разберат кои ще са двамата ратаи, определени от Веселин, които ще трябва да ядат огризките от вечерята и да търкат тоалетните. В първия дейли епизод, зрителите ще видят още как участниците се борят с разградения двор на фермата и как си построяват кошара и кочина.

Вторият епизод на най-новото риалити в ефира повтори огромния интерес сред зрителите на bTV и в понеделник вечер, когато най-голям процент от телевизионната аудитория отново настрои приемниците си на „Фермата”. Пикът на зрителски интерес нараства постепенно и почти час след старта на шоуто разликата между bTV и втората по гледаемост Нова телевизия е близо 2 пъти. Сложната ситуация в риалитито бе коментирана от журналистите на bTV Антон Хекимян, Алекси Сокачев, Кристина Патрашкова и Радост Драганова, а напрежението дори в студиото бе голямо. В крайна сметка, за да разчупи малко напрежението, спортният журналист на bTV Алекси Сокачев си направи шега с водещите и „поправи недоразумението”, което цяла вечер виждаха всички зрители в студиото и пред малкия екран, а именно – „върна” очилата на Иван обратно на лицето на Андрей.

Новини
  • Последни
  • Най-четени