Стоян Маджаров ще защитава честта си на дуел във „Фермата“ 6

Отношенията между Даяна и Йордан озадачават участниците

Стоян Маджаров стана първата жертва на развенчаната мъжка солидарност във „Фермата“. След като разбра, че повечето участници от силния пол го смятат за страхлив и безхарактерен, той беше изпратен на дуел от фермера на седмицата Калоян. От своя страна гайдарят се закани да защити честта си на Арената и да докажа на останалите мъже, че не са прави.

„Аз ти дадох шанс да си ратай, сега ти давам шанс да излезеш на Арената. Това не е стратегия, всеки мъж трябва да мине оттам. Ако се върнеш в стопанството като победител, аз ще те подкрепя, за да станеш фермер на седмицата“, обясни решението си гвардеецът, но коментира, че не вярва Стоян да покаже нещо мъжко на дуела.

Гайдарят преживя изключително емоционално факта, че не е харесван от другите мъже в стопанството и се срина психически. На негова страна застана Милена, която също е ратай и прави всичко възможно да повдигне духа му преди дуела. „България има нужда от хора като Стоян“, коментира юристката.

Седмичната битка за имунитет от дуел бе спечелена от Борислав, който за пореден път показа, че е един от най-издръжливите мъже в стопанството. След като се спаси от елиминационната битка в събота, строителят победи на канадска борба Петър, Данчо и Илиан. 

„Боби се очертава като най-коравият съперник на Арената, ще гледам да го избягвам до последно“, призна притеснен илюзионистът Данчо. „Много съм отслабнал физически“, коментира ядосан след поражението си и авиаторът Петър.   

Отношенията между Йордан и Даяна продължават да озадачават участниците, които станаха свидетели на ревността на актрисата. Повод за скарването помежду им се оказа масажът, който илюзионистът направи на Ваня. Видимо разгневена, любимата му показа пред цялата група, че е обидена и не желае да разговаря с него.

Позитивни емоции и обединение на групата донесе импровизиран футболен мач, в който  Мария показа завидни умения на терена, контузи няколко играчи и вкара виртуозен гол с пета. „Мъжките игри не са ми чужди. Малко наритах момчетата, но нищо им няма!“, отсече след попадението си тя.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени