Стари врагове се изправят един срещу друг в първия дуел във “Фермата”

Стоян Спасов и Михо Футеков защитават честта на прочутите си бунтовнически родове в епична тричасова битка

Кой ще е първият участник, напуснал “Фермата”, ще стане ясно тази неделя, 18 септември от 20.00 часа по bTV, когато двама от най-противоречивите мъже в шоуто – Стоян и Михо, ще премерят сили в първия дуел. Превърналите се в символ на “Фермата”, както ги определи Крум Савов, ще участват в зрелищна битка, която ще определи кой ще си тръгне и кой ще стане първият фермер на седмицата. Победителят от двубоя на честта ще се върне в шоуто и ще продължи да се бори за голямата награда от 100 000 лв.

Стоян Спасов от село Бъта и Михо Футеков от Панагюрище са родом от един и същи край, във вените им тече кръвта на храбри българи, загинали за свободата на България. Прадядото на Стоян е загинал в Априлското въстание, а Михо е потомък на рода на Райна Княгиня. Днес обаче техните наследници враждуват заради една конска глава, а конфликтът им ескалира до степен, в която става ясно, че двамата не могат да живеят заедно във фермата. След като прекараха една седмица под един покрив, нетърпимостта им един към друг се увеличи, а физическата им издръжливост ще превърне първия дуел в очаквана битка между титани. Този, който падне, ще бъде първият напуснал предаването. Победителят пък ще стане първият фермер, който ще се разпорежда в стопанството. Той ще има правото да живее в по-луксозна къща, където има руска баня, удобно легло и скрин с провизии. Ще разпределя храната и задачите, ще държи ключовете за зандана.

В подготовката си за дуела, по-възрастният от двамата – Стоян, се моли на света Богородица, докато Михо предпочете да изучава Алманаха на „Фермата”. В една от битките двамата ще трябва да отговарят на въпрос, като “Колко е средната продължителност на бременността при кравите?”, “Кой занаят превръща първата столица Плиска в художествен център, оказал влияние в целия свят?”  и “Колко процента от пашата на козата е трева?”. Михо има и подкрепата на по-голяма част от участниците, които съзряха промяната в него и се зарадваха на „повилата се усмивка и гледането в очите”.

В общо пет битки двамата ще трябва не само да демонстрират познания за традициите и бита на древните българи, но и физическа и психическа издръжливост. Всяка битка ще им носи от една до пет точки. Във втория лайф за сезона зрителите ще си припомнят две от любовните истории, разчувствали феновете през първата седмица – красивата драма между Калин и Елен, както и модерната секси приказка между DEE и Ася. Какво е мотивирало Калин да участва във ”Фермата”, защо Крум не успя да сдържи сълзите си дни след влизането в шоуто и какви чувства се пробудиха в сърцето на емигрантката Надя – всичко това в неделя, 20.00 часа само по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени