Станислав от "Фермата" 3 се ожени в параклиса на княгиня Калина

Един от най-колоритните и откровени участници в третия сезон на риалити шоуто „Фермата“ - Станислав, приключи с ергенлъка и се ожени за голямата си любов Теодора. Въпреки че връзката им датира едва от година, двамата били наясно, че искат да прекарат живота си заедно, затова и решението да станат съпрузи било взето бързо и лесно.

Станислав се проявил като истински романтик в момента, в който поискал ръката на любимата си. Една вечер, след като се прибрали у дома и Теодора влязла в спалнята им, тя останала приятно изненадана от гледката, на която попаднала – на пода я очаквало сърце от свещи и огромен букет цветя. Освен това цялата стая била обсипана с листенца от рози. Докато се опитвала да осъзнае какво се случва, Станислав паднал на коляно и й поискал ръката. Разбира се, отговорът бил „да“.

Само преди дни се състоя и самата сватба. На нея присъствали 200 души, като сред тях били и някои от участниците от третия сезон на „Фермата“, с които Станислав е в по-близки отношения. Гости били Гечо, волейболистът Владо Николов и финансистът Владо Каролев заедно със съпругите им. Фермерската група била допълнена още от Валерия, Марина, Яни и мама Галя. Както те, така и останалите присъстващи на брачното тържество, останали очаровани от организацията, която младоженците направили за големия си ден.

През деня Станислав и още 15 близки приятели заминали за Червен бряг, за да вземат булката от родния й дом. Цялата група била облечена в народни носии и всички носели пушки, пистолети и саби. След като избили току що сменената външна врата на кооперацията, в която Теодора живее, Станислав спазил традицията да поиска ръката й и от родата – първо от баба й, след това от баща й и майка й.

Църковният брак на двойката се състоял в Царска Бистрица, в параклиса, който преди години цар Симеон построи за венчавката на дъщеря си княгиня Калина. Теодора дори се пошегувала, че „сега друга принцеса се жени“.

Гражданският ритуал бил изнесен на терасата на хотел „Рила“ в Боровец, където се състоял и сватбеният купон. Още в самото начало гостите се насладили на изпълнението на гайдари, тъпанджии и народна певица. Сред изненадите на вечерта бил фолклорен ансамбъл, а след рязането на тортата на сцената в залата излязъл Гъмзата с оркестъра си.

В тоалета на булката също присъствали народни елементи. Върху роклята си тя имала специална престилка, с която навремето момите се омъжвали за момците. Освен това на кръста си носела пафти, а на главата имала червен воал и венче.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени