Станислав Ласкин: След „Фермата“ интересът от женската аудитория към мен е огромен

Как се чувства поредният отпаднал участник от "Фермата", засилил ли се е интересът на жените към него след предаването и как ще продължи живота си оттук нататък

Как се чувства поредният отпаднал участник от "Фермата", засилил ли се е интересът на жените към него след предаването и как ще продължи живота си оттук нататък - разговаряме със Станислав Ласкин.

От вчера си най-обсъжданата и търсена личност от „Фермата“, а и си колоритен участник, който скоро няма да бъде забравен. Как се чувстваш?

Това го осъзнах, когато излязох, защото вътре нямах представа колко хора съм впечатлил и колко хора са ме харесали. Във всеки един момент осъзнавам, че много хора ми се кефят, за което им благодаря. Това ме кара да се чувствам горд, щастлив и добре, и същевременно малко разочарован, защото загубих и аз от своя страна разочаровах хората, които вярваха в мен.

А какво според теб не ти достигна в битката с Яни?

Секунди. Не ми стигна време. Така е трябвало да стане, божа работа е, случи се, връщане назад няма. Аз го казах и във „Фермата“ като излизах – само напред и нагоре, защото паднеш ли и потъваш.

Къде напред и нагоре?

Надявам се да си направя цех за мебели и да изработвам дизайнерски мебели по поръчка от корени, от клони на дървета и т.н.

Имаш ли си свой фаворит и кой според теб ще спечели?

За мен фаворитът във „Фермата“, след мен, разбира се (смее се), е Яни. А пък кой ще спечели „Фермата“ от хората, които са останали – ако трябва да предполагам, отново ще заложа на Яни. За мен този, който спечели предаването, трябва да може да работи селска работа, да покаже много неща на хората и да ги научи на нещо. От жените най-достойна да победи е Валерия, защото качеството, което най-много ми харесва в нея е, че тя е супер чиста душа и няма никакви задни помисли, не е злобна и лоша.

Всички участници се изказаха много ласкаво за теб - че си работяга. Откъде си се научил на тежък физически труд и издръжливост?

Баща ми ни е научил мен и брат ми. На село знаете, че тези неща са си ежедневие. Има и деца, които ги мързи, въпреки че родителите им ги карат да работят. А пък мен и брат ми не ни мързи и си бачкаме.

Имаше ли нещо, което те изплаши в предаването, като труд или някакво предизвикателство?

Абсолютно нищо не ме е уплашило, защото в живота съм имал много по-стряскащи неща. Примерно задържането ми и престоят в ареста и затвора са доста по-стряскащи, напраягащи и притеснителни, повярвайте ми. Та, „Фермата“ за мен си беше курорт наистина.

Разкажи ми нещо, което зрителите не знаят за теб?

Толкова съм искрен, че съм казвал всичко. Не знам какво може да не знаят. Аз съм един нормален и обикновен човек, който дори не се мисли за известен след „Фермата“.  Аз съм си пак аз, животът ми си е същият, всеки ден се боря да изкарвам пари. Защото, колкото и грубо да звучи, след живота, здравето и свободата, са парите - факт. И ако не се бачка да се изкарват, какво правим – умираме!

Успя ли да простиш предателството на Алек?

Той да не ми е приятел, та и това да е било предателство. Все ми е тази.

Изглеждахте близки в даден момент.

Старая се да поддържам приятелски отношения, но във „Фермата“ сме добри познати. Приятел е силна дума за човек, който се е доказал с времето като такъв. За момента те са ми познати, но се надявам с някои от тях да стана приятел. Гордея се, че се запознах с Владо Николов и Владо Каролев. Преди нямах конкретно мнение за тях, обаче след предаването мога да кажа, че са невероятни – не се надуват, не се правят на тежки и дори работят повече от нас.

Ти лично би ли постъпил или постъпвал ли си по този начин заради жена?

Жените са до време, приятелите са до гроб. Какво имам предвид под жените – жена, с която имаш моментна връзка или пък само някаква авантюра, за мен това не е човек, за който трябва да даваш всичко. За мен приятелят е по-важен в този случай. А, когато с жената имаш църковен и граждански брак и е майка на децата ти, тогава вече можеш да пренебрегнеш приятел, и дори бренебрегнеш не е точната дума, а да направиш така че и двамата да са добре и да не са ощетени.  

В случая обаче дори Валерия и Алек да бяха женени, той трябваше да избира между теб и нея...

Тогава може би би било простено на Алек и бих го разбрал, ако ме бренебрегнеше пред Валерия, ако беше майка на децата му или съпруга. Той след време ще разбере, че аз съм бил по-ценен от Валерия, сигурен съм.

Не си ли бил толкова влюбен, че да си загубиш ума по някоя жена?

Бил съм лудо влюбен, но не и загубен. Винаги съм преценявал ситуацията, така че да е ок и за приятелката ми, и за приятелите ми.

След предаването интересът от срещуположния пол увеличи ли се?

Интересът е бол. Моята приятелка, да ми е жива и здрава, да ме търпи и да продължава да е с мен, защото за три дена получих 5 хиляди покани за приятелство и още толкова изчакват за одобрение. Интересът от женската аудитория  е много сериозен. Не се правя на интересен, но е нещо страшно.

Можеш ли да ни прочетеш някои от съобщенията, които ти изпращат?

„Искам да те поздравя за достойната игра във „Фермата“, „Ти си моят фаворит, заради теб спирам да гледам предаването.“ Ако те няма теб, „Фермата“ не е същата.“

А жените като цяло очакват мъжете да действат и ми пишат щуротии от сорта „Заради теб плача в момента пред телевизора“, пращат ми сърца. Закачат се един вид, за да им отвърна.

Какво ще пожелаеш на всички, които те подкрепяха?

Благодаря им много за подкрепата за доверието, за това, че са ми се кефили, наистина останах  очарован от хилядите фенове, които съм спечелил.

Новини
  • Последни
  • Най-четени