Станислав и Гечо излизат на дуел в неделя

Само две седмици преди финала на шоуто фермерът на седмицата Калоян бе обвинен, че чисти конкуренцията

Мъжки дуел във „Фермата“ се оформи само две седмици преди финала на шоуто, който ще се проведе на 17 декември. Най-младият участник Калоян реши да изпрати Станислав Ласкин на Арената и по този начин да се освободи от един от преките си конкуренти за наградата от 100 000 лв. В битката за оцеляване в неделя дърводелецът от Самоков пък реши да се изправи срещу един от най-силните играчи във фермата – Гечо Гечев, за когото твърди, че е „диамант“ – най-ценният, най-скъпият и най-здравият във фермата.

По-рано през седмицата, 24-годишният Калоян  спечели амулета на фермерите-ветерани, който му осигури имунитет от последните два дуела. Късметът му наистина проработи, когато той бе избран и за фермер на седмицата от отпадналата Дарина, което практически го изпраща до финалните дни в шоуто. Като фермер на седмицата Калоян имаше право да избере кой от двамата ратаи – Валерия или Станислав, да се борят за оставане в шоуто. Момчето от Попово призна, че избира мъж за дуела, тъй като етапът на играта е такъв, че не му остава нищо друго освен да направи мъжки дуел, за да се отърве от поне един свой  конкурент. „Другата причина е, че не съм те виждал на дуел и ще бъде интересно. Нямам лични мотиви“, коментира танцьорът.

Имунитетът, който спечели Калоян, предизивка много негативни коментари сред мъжката част от участниците, а изборът му да направи мъжка битка само засили агресията срещу него. Според Станислав изборът на влогъра е част от схемата му за разчистване на силните играчи. „В един момент си показа рогата и прави неговите си схеми, които са му били в главата и не е имал доблестта и смелостта да ги каже в очите на нас, мъжете, когато сме си говорили в юртата“.

Двамата дуелисти и Алек коментират, че Калоян се е добрал почти до финала благодарение на съжалението на останалите и че не постъпва мъжкарски като прави мъжки дуел и чисти конкуренти.

Дуелът в неделя вечер между Станислав и емигранта Гечо е предпоследната битка на Арената в третото издание на най-гледаното българско риалити „Фермата“. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени