Станислав елиминира Гечо в предпоследния дуел във „Фермата 3“

Емигрантът от Голец изгуби битките, но спечели 200 лева от Андрей за верни отговори на въпросите от Алманаха

Един от най-харизматичните участници и баща на „Фермата“ - Гечо Гечев, отпадна от шоуто само две седмици преди финала на 17 декември. Той изгуби три от битките на Арената, в които  29-годишният горски Станислав Ласкин беше по-бърз и ловък.

Третият сезон на „Фермата“ устойчиво увеличава зрителската си аудитория с наближаването на финала на шоуто, като дуелът в неделя вечер е гледан от средно 1 320 000 души в групата над 4 години*.

Двамата участници излязоха на Арената преоблечени в костюми. Станислав влезе в ролята на черна нинджа, а Гечо – на индианец, като за костюма си беше събрал пера от орел и фазан от гората около фермата. В подкрепа на Станислав бяха Валерия, Виолета, Алек, Марина, Елена, а за Гечо палци стискаха само Калоян и Яни.

Макар че загуби дуела, Гечо се представи като изключително силен играч, което призна и опонентът му Станислав: „Свалям му шапка на този дърт вампир. Надявам се на 52 години да съм като него“, призна победителят.

В първата битка с въпроси от Алманаха Гечо успя да спечели 200 лева, които бяха обещани от водещия Андрей за участника, дал над два верни отговора. Емигрантът от с. Голец, познат като истински родолюбец, успя да даде четири верни отговора, а Станислав – само един.

Финалните думи на Гечо бяха критика към политиците в последните 20 години, които според него са прогонили милиони като него в чужбина. „Какво ви направихме? Оставих родителите си, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си и си тръгваме със сълзи. Не знаем дали ще сварим родителите си живи, или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?”, обърна се към управляващите установилият се в Лиеж (Белгия) емигрант.

В епизода тази вечер Гечо ще определи последния фермер на седмицата. Финалът на трети сезон на най-гледаното шоу ще бъде излъчен на живо в неделя, 17 декември. 

*По данни на GARB, единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит

Новини
  • Последни
  • Най-четени