Спортната легенда Йордан Йовчев прекрачва прага на „Фермата: Съединение“ с първа мисия

Първи дуел и нови битки в най-гледаното риалити - в понеделник, от 20.00 часа, по bTV

Извънреден дуел очаква участниците във „Фермата“ 4 в понеделник, 10 септември, от 20 часа по bTV, а в шоуто влиза специалният – спортната легенда Йордан Йовчев. Неговата роля на вдъхновител и обединител на фермерите ще бъде от ключово значение за сезона в мисията за обединяване на двата отбора - на българите, които живеят тук, и на емигрантите.

Първите сблъсъци между участниците, които ще затруднят неимоверно задачата на Йовчев от понеделник, зрителите видяха още в първия епизод в петък, когато „Фермата“ прикова над 1,1 милиона зрители, или половината от всички пред малкия екран.


Първият дуел на Арената на „Фермата“ на 10 септември ще бъде между лидерите на двата отбора, излъчени с гласуване – Симеон за емигрантите и Георги за тукашните българи. Изгубилият този дуел няма да отпадне от шоуто, но залогът е огромен, защото победителят от битката ще стане фермер на седмицата през първите, най-трудни седем дни. Отборът му ще получи правото да избере в коя от двете къщи да живее през първите четири седмици, както и истинско пиршество, а групата на загубилия дуелист ще трябва да се задоволи с консерви боб и русенско варено, както и да поеме чистенето на десет кубика боклук.


Част от битките в първия дуел във „Фермата“ 4 ще бъдат показани за първи път в шоуто. Историческите въпроси също ще бъдат повече и ще са важна част от състезанието.

„Фермата“, такава, каквато я познават и обичат, но същевременно с много нови правила и елементи, заинтригува зрители от всички възрастови групи. Първият епизод на шоуто на bTV се превърна в безапелационен лидер с дял от 51% за групата 18-49, и с 52,4% дял сред младите на възраст 18-34.  

Четвърти сезон ще бъде много по-различен от досегашните – и като условия на живот и труд, и като правила на играта, а всичко е още по-истинско, по-автентично и по-близко до реалността на българското село, разказаха на старта на шоуто водещите Иван и Андрей.  Тази година освен фермери, участниците ще бъдат и строители на двете къщи в стопанството на дядо Петко, които се нуждаят от основен ремонт, ръководен от фермера на седмицата. Една от най-важните новости в четвърти сезон е, че за първи път той ще се избира след битка, а ратаи ще бъдат един фермер от отбора на тукашните и един от този на българите – емигранти.Какъв ще е изходът от първия дуел във „Фермата“ 4 и ще успее ли Йовчев да тушира напрежението между отборите, зрителите на bTV ще разберат на 10 септември от 20.00 часа. След втория извънреден старт на шоуто в понеделник вечер, „Фермата: Съединение“ ще се излъчва всеки делник от 21 ч. и всяка неделя от 20 ч. Интересни новини за участниците и новите предизвикателства следете на сайта http://fermata.btv.bg/ и Facebook страницата на шоуто.

Новини
  • Последни
  • Най-четени