Спортен хъс срещу военна дисциплина, тайни съзаклятия и уговорки в неделя вечер от 20.00 часа във "Фермата"

Рая Агонцева, Таня Буруджиева, Жоро Неделчев и Любомир Желев коментират събитията по време на дуела

В неделя вечер от 20.00 часа зрителите на bTV и „Фермата” ще проследят култов сблъсък между двама от най-силните участници в шоуто - ветеранът от три дуела непобедимият майор Веселин срещу дебютанта на арената за дуели, мощният спортист Симеон. Коментарите в студиото ще бъдат бившата участничка в шоуто Рая Агонцева, Таня Буруджиева, Жоро Неделчев и Любомир Желев.

Дуелът тази седмица между най-възрастният участник – майор Веселин и „тихата стъпка” Мони Мандрата, ще бъде изпреварен от две новини, които ще променят настроенията сред участниците. Зрителите ще станат свидетели на това как и защо Митко тайно е тренирал опонента на Мони и на всичкото отгоре, това се случва още преди Симо да е избрал Веско за съперник. Втората новина е свързана с поведението на Симеон, който преди церемонията по определяне на втори дуелист провежда разговор с Веселин, в който спортистът ще поиска от Майора мъжка дума. За какво ще си говорят двама, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

Дуелът тази седмица между Симо и Веселин, ще бъде предимно физически, но все пак и психически. Кой от двамата ще надделее в яденето на качамак, висенето от греди и меренето с шепи и ще се стигне ли до дузцпи, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени