„Сивият кардинал” Мария отстрани журналистката Янина от „Фермата”

Дони обмисля да напусне шоуто

В неделя вечер фризьорката Мария и журналистката Янина се изправиха една срещу друга във втория женски дуел на най-гледаното риалити „Фермата”. Резултатът от сблъсъка бе равностоен и се стигна до „дузпи”. Там, „сивият кардинал”, както я нарича Варсамов, надделя и Янина приключи своето участие в шоуто. Същата вечер, освен оставането си в шоуто, Мария отпразнува рождения ден на своята дъщеря.

В понеделник зрителите ще видят как семената на съмнението покълват в сърцето на Варсамов, а „дипломатичната” Мисис Баба подготвя отмъщение. Останалите в предаването участници ще научат и какво е решението на Янина за това кой да бъде следващият фермер на седмицата. А тя ще се довери на човека, който по нейните думи я е научил как да чувства вятъра. Това е човек, който ще върне баланса сред фермерите и няма да даде превес на нито един от двата лагера.

И така – след военния режим, полицейската академия и тихата дипломация идва ред на „седмицата на мълчанието”, а обстановката във „Фермата” може да бъде определена като „затишие пред буря”. Дали е така, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21.30 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени