Симона Милова падна под дъжда от шампионката на „Фермата“ с 0 на 12

Дебютантката на Арената беше отстранена от опитната Веселка Маринова в зрелищен дуел по bTV  

Зрелищен дамски дуел, придружен с гръмотевици, се разрази във „Фермата“ по bTV. Под проливния дъжд на Арената се сблъскаха две пълни противоположности. Голямата звезда на предаването, победителката в петия сезон Веселка Маринова, която не се бои от селския живот и няма равна в коването и цепенето, се изправи срещу Симона Милова - офис мениджър, носителка на титлата „Мис“ и дебютантка в битките под прожекторите.

В последвалите изпитания опитът, силата, сръчността и бързината се оказаха по-важни от ентусиазма и упоритостта. Първата жена шампион във „Фермата“ Веселка безапелационно отстрани опонентката си с 12 на 0, като не й даде шанс в нито една битка. Въпреки това Симона нито за миг не падна духом дух и положи огромни усилия, граничещи с геройство. „Не станах победител в дуела, но успях да победя своите страхове и да се справя, въпреки всички трудности. Това е най-голямото постижение за мен“, каза тя, преди да напусне „Фермата“. 

Макар че Веселка е доказан боец и се чувства като у дома си на Арената, Симона беше убедена, че може да я победи и влезе спокойна в първото сражение. В следващите минути съперничките опитаха да се освободят от висящи въжени клетки, като демонстрираха сръчност и бързина. Двете се движеха почти наравно, но Веселка успя да се изстреля няколко обиколки напред и финишира първа.

Във втората битка опонентките трябваше да се придвижват с каруца, като се издърпват с въже, да пренасят чували и да разцепят ритловица. Дребничката, но жилава участничка от село Борима отново се справи по-бързо и на последната права развъртя брадвата с впечатляваща ярост. Веселка взе повече точки и при отговорите на въпросите от Алманаха.

Преди четвъртия, кулминационен сблъсък, облаците над Арената се сгъстиха. Състезанието по трасето от висящи, хлъзгави люлки започна под стена от дъжд. Симона стартира първа, но още в първите метри стана ясно, че предстои жестоко изпитание и за психиката, и за тялото й. Мокра до кости, участничката напредваше сантиметър по сантиметър и падаше десетки пъти. Огромното изтощение обаче не я сломи и тя се справи за около 26 минути.

Опонентката й Веселка въобще не трепна под дъжда - хвърли се с главата напред, премина през люлките скоростно, подобно на нинджа, финишира за забележителните 7 минути и заслужено триумфира. Освен че се завръща в стопанството с гордо вдигната глава, шампионката от петия сезон на предаването автоматично става фермер на седмицата в своя отбор „Стари герои“. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени