Симеон изненадва с интриги фермерът на седмицата Райно

Песни и танци тази вечер от 21.00 часа във „Фермата”

В днешния епизод на „Фермата” зрителите на bTV ще видят как започва седмицата за участниците под вещото ръководство на един наистина опитен фермер – Райно. Единствената, която възроптава е Нора, която вече не иска да приема команди от никого. Алла пък става обект на закачки от страна на останалите, които не спират да й припомнят колко алкохол изпи рускинята предната вечер.

Симо също се оказа сред обсъжданите личности в предаването. Фенът на йогата най-после започва открито да създава коалиции. Той предлага на Райно да станат „партия” и да стигнат двамата до финала. Райно споделя тази новина с Нора. Какво е мнението на Райно и Нора за действията на Симо, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Тази седмица за фермерите предстоят две доста забавни задачи. Първата е да се включат в гроздобера и да направят вино, а втората е да направят две пейки с цветарници. За добре свършената работа по довършване на пътеката бай Георги им разреши да си сготвят два от зайците, които отглеждат. 

Освен бай Георти тази вечер фермерите ще бъдат посетени и от една дама с много голям музикален талант -г-жа Лиляна Банчева. Участниците ще трябва да пеят стари градски песни пред нея и още две дами. Трите певици ще бъдат жури в състезанието по надпяване, победителят в което ще има право да посрещне във „Фермата” свой близък. Мустафа ще изпълни „Лиляно, моме”, „Аз съм Гошко хубавецът” на Алла, „Черен влак се композира” на Нора, „В село се чешма градеше” на Митко, „Две съседки” на Райно, „Целувката на Ана” за майора, „Дете на моите години” на Симо.

Новини
  • Последни
  • Най-четени