Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова ще се бори за оставане във „Фермата: Съединение“ в неделя вечер по bTV

Хаотичното управление на Радилена, което разедини участниците, завърши с пореден женски дуел на Арената

Една от най-тежките седмици от началото на „Фермата: Съединение“ ще завърши в неделя вечер с пореден женски дуел на Арената между шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова и учителката от отбора на емигрантите – Нина Гъдева. Изборът на Нина да се изправи срещу добре подготвената физически спортистка изненада повечето участници, но бе посрещнат с облекчение от останалите жени в отбора на тукашните българи.

28-годишната Нина, чиято мисия във „Фермата“ е чрез предаването да убеди съпруга си да се завърнат трайно в България, е един от малкото отборни играчи в четвърти сезон. Като част от тима на емигрантите, тя се притеснява какво ще се случи с отбора й, ако загуби предстоящия дуел. „Ако победя Ваня, това ще е голям успех за мен и във „Фермата“ няма да ме подценяват. Ако избера Христина за опонент, тя ще крещи и ще бъде грозна картинка. Тя е единственият участник, с когото не искам да продължа напред във „Фермата“. Не толерирам държание като нейното“, аргументира решението си емигрантката в Лондон. От своя страна Ваня Стамболова прие избора на Нина спокойно и с готовност да се докаже на още една арена.

През третата седмица във фермата символичното обединение между тукашните българи и емигрантите отстъпи място на скандали и битови проблеми, съпътстващи управлението на импулсивната Радилена. Работата в стопанството не върви, а повечето участници обвиняват за това липсата на организация и неадектавния избор на ратаи, който направи сервитьорката от гр. Кула. Тукашните българи, които са мнозинство във „Фермата“, са на крачка от това да признаят, че стратегията им да изберат фермер на седмицата от техния отбор, е била грешна. Дидо прогнозира, че след очаквания провал на Радилена, краят на разделението на участниците по отбори наближава.

Хаосът във фермата обаче остава на заден план в моментите, в които участниците се връщат към бита и традициите на старите българи. В четвъртък вечер мъжете пресъздадоха по двойки обичая „пехливански борби“, а денят завърши с общо хоро и песни, след които съединението  на двата отбора изглежда  наистина възможно.

В петък вечер натрупаното напрежение ще достигне кулминационната си точка, когато фермерите ще бъдат оценени за свършената работа през седмицата от наставниците Бети и Ники. Самата Радилена признава, че е възможно да не получат нито една кошница, но обвинява за това останалите, които според нея саботират изпълнението на поставените от нея задачи.

Каква ще е равносметката от управлението на Радилена като фермер на седмицата и жена от кой отбор ще напусне шоуто след дуела, зрителите на bTV ще разберат съответно в петък от 21 ч. и неделя от 20 ч. по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени