Сашо напусна „Фермата” след оспорван дуел с майор Веселин. Варсамов също планира да напусне по собствено желание

Бившият затворник получава изненадваща подкрепа от женския лагер в шоуто тази вечер от 21.30 часа по bTV

Майор Веселин и собственикът на автосалон  - Сашо, се изправиха един срещу друг във втория мъжки дуел на най-гледаното риалити „Фермата” вчера вечерта от 20.00 часа по bTV. Сблъсъкът между един от „най-мързеливите” сред младите и един от „най-работливите” сред по-възрастните се оказа доста драматичен и бе решен чрез дузпи. Първите две игри – цепене на дърва и бутане на дървено устройство, бяха спечелени от майора за изненада на всички фермери и зрители. Последният двубой - разпознаване на вида ракия в различни шишенца, се оказа най-труден за Сашо и Веселин, на които се наложи да опитат цели 10 вида, за да излъчат победител. Все пак Сашо показа находчивост и именно тази игра беше посочена като носител на 3 точки, което върна собственика на автосалон в играта. Оспорваната битка продължи и при дузпите, когато двамата трябваше да отговарят на въпроси от фермерския алманах. Препъни камък за Сашо се оказа въпрос, свързан с хигиената преди 100 години.

А че дегустацията на ракия и познаването на плода, от който е направена, доказаха и гостите в студиото – Кристина Патрашкова, Таня Карабелова, Любен Дилов – син и Юлиан Константинов. Към дегустацията се включи и Иван, който въпреки че е въздържател, беше вторият след Патрашкова, който само от аромата разпозна от какъв плод е направена поднесената му ракия.

Тази вечер предстои зрителите да разберат кой ще бъде новият фермер на седмицата, посочен от Сашо. По думите му, това ще бъде човек, който ще направи шоуто за напусналите вече участници и за всички зрители. Кой е той ще стане ясно тази вечер от 21.30 часа.

Междувременно Варсамов усеща, че губи почва и доверие в хората от неговия лагер – Дони и Димитър. Бившият затворник предприема нова тактика и се опитва да поговори открито с хора от лагера на Мария. Какво му казват те и защо именно Мария и Альона са хората, които спират Варсамов от спонтанното му решение да напусне „Фермата”, зрителите ще видят в понеделник вечер.

Новини
  • Последни
  • Най-четени