Саня Борисова ще се бори за мястото си във „Фермата: Нов свят“

Актрисата се изправя срещу учителката Маргарита Христова в първия женски дуел за сезона

Актрисата Саня Борисова е първият популярен участник, който ще се бори за оставането си във „Фермата: Нов свят“. В събота вечер тя ще излезе на Арената срещу учителката Маргарита Христова от отбора на сиромасите в първия женски дуел от началото на сезона.

До избора на Саня за първи дуелист се стигна след като тя и Сами Хоссни изгубиха ратайската битка за имунитет при дуел с ратаите от отбора на бедните Тихомир Рангелов и Силвия Митова. След поражението им фермерът на седмицата при чорбаджиите - софтуерният инженер Димитър Караиванов, реши да прати на двубой крехката актриса под предлог, че мъжете в отбора са малцинство и не може да си позволи да изгуби силен играч като Сами. Той все пак призна, че част от решението му се корени и в личното му наблюдение, че Саня се грижи повече за външния си вид, отколкото за фермата. Караиванов мотивира съотборничката си да мисли за предстоящия дуел като възможност да затвори устите на всички, които я подценяват и непрекъснато й натякват, че не работи наравно с другите.

Известната актриса прие радушно решението и с радост напусна обора на чорбаджиите, за да се подготви за дуела. „Ратайската работа е изключително тежка. Минах през страхотен стрес. Няма да спя в обора и няма да готвя за 10 души по 4 пъти на ден. Най-неприятно бе доенето на овцете, защото са адски мръсни", сподели тя.

Като първи дуелист Саня бе поканена от водещия Андрей Арнаудов при сиромасите, за да посочи опонент сред жените. Изборът й се спря на детската учителка Маргарита. „Всички други тук са спортисти, с теб поне имам някакъв шанс“, аргументира се актрисата.

„Едва ли ще се изненадам от нейните възможности, мисля, че съм по-добра. Ще спечеля този дуел“, лаконично коментира Маргарита. Като втори дуелист тя получи правото да разпредели точките във всяка от игрите по време на дуела в събота вечер.

В дните преди сблъсъка на Арената, Саня се готви за физическите битки с тренировки по багуа – китайско бойно изкуство, което е нейно хоби извън шоуто и помага за добра концентрация. Упражненията й действат като антистрес терапия, след седмицата й като ратай в стопанството на чорбаджиите, през която тя бе обявена за най-мързеливия участник в отбора на чорбаджиите.

След избора на седмични дуелисти при сиромасите дойде време за заслужена почивка. Мъдрецът на сезона Орлин Горанов ги изненада с посещение, музикално изпълнение и дамаджана вино край лагерния огън. Поп легендата предизвика сълзи в очите на участниците с песента „Кога зашумят буките“, след което разказа мистериозната история на автора на хайдушкия епос за Костадин Войвода.

Новини
  • Последни
  • Най-четени