Сълзи от радост и мъка след напускането на Дони във „Фермата”

Мъжете и жените си разменят местата - тази вечер от 21.30 часа по bTV
Снимка: bTV

След инфарктен дуел в неделя вечер Дони Василева напусна „Фермата”. Тя определено не се чувства добре, че приключи с това приключение, но силите й я напуснаха в най-неподходящия момент. Дони влезе с идеята, че като я видят, истинските й родители ще я потърсят, а дали това ще се случи, времето ще покаже. Преди напускането си обаче, Мисис Баба трябва да вземе още едно съдбовно решение, което, по нейните думи, е променено по време на двубоя – да определи новия фермер на седмицата. Кой е той зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21.30 часа.

Альона ще се върне във „Фермата” щастлива и носена на ръце и защото фермата вече се е превърнала в неин дом. „Ние не спечелихме играта. Ние спечелихме войната” заявява рускинята. Митко и Асен, обаче, не смятат, че войната е приключила и очакват избора на съратничката си Дони, който според тях е предрешен в тяхна полза. Алехандро се чувства виновен, че Дони я няма, и двамата с Митко са решени да отмъстят за нея.   

Мустафа, Райно и Веселин се оказват единствените, които разбират наистина какво е фермерският живот и работят от рано. След напускането на Дони те са на мнение, че животните са преди всичко, и хората от града трябва да съобразят и купоните си с този факт.

Време е Симеон да направи анализ на отношенията си с Нора. Същото ще направи и тя, а какъв ще е отговорът й, зрителите ще видят тази вечер. В следващите дни мъжете и жените във „Фермата” ще си разменят местата – жените ще цепят дърва, ще строят, а мъжете ще перат и чистят. Това освен всичко останало припалва отново и конфликта млади-стари.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени