Руският ботуш превзема  „Фермата” тази вечер от 21.00 часа по bTV

Рая празнува 19-и рожден ден с пожеланието да е най-добрия ратай
Снимка: bTV

Във вторник вечер фермерите започват деня и своята нова работна седмица с усмивка под руска окупация и в очакване на това да разберат кои ще бъдат двамата нови ратаи. Тя ще започне и с един хубав повод – 19-ия рожден ден на най-младия участник в шоуто – Рая Агонцева. Дали това събитие ще я освободи от избора на ратай и най-после Нора ще влезе да спи в обора и ще има възможност да покаже кулинарните си умения, и дали Алла ще я изпрати там със Симо, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

С приближаването към финала фермерите стават все по-малко, времето – по-лошо, а задачите все повече и по-тежки. А бай Георги е безпощаден. Тази седмица фермерите трябва да затворят кухнята, предвид лошото време, да си подготвят рогозки за щори, да направят пътека, за да не ходи фермерът на седмицата в калта. И докато работата по кухнята върви добре, то тази по пътеката притеснява всички, тъй като обработването на дървата за нея ще отнеме повече време, отколкото имат. Налага се дори фермерите да работят на свещи, което не се е случвало никога досега. Работата на мъжете и жените върви, защото чувството им за хумор влиза в действие и най-вече мръсните истории и вицове.

Наред със задачите, фермерите ще бъдат изненадани с едно извънредна игра, която ще направи един от тях много щастлив. Предизвикателството е свързано с вода, двама от участниците имат страх от вода и не могат да плуват, а майор Веселин ще направи едно уникално шоу в стил военен стриптийз. Кой ще спечели, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21.00 часа.   

Новини
  • Последни
  • Най-четени