Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата“

Хлебарят си тръгна от риалитито след елиминационен дуел срещу бармана Ивайло Герасимов

Сблъсък на различни поколения, характери и ценности вдигна адреналина на Арената във „Фермата“, а след края на драматичния елиминационен дуел от предаването си тръгна Чавдар Христанов. Родолюбивият хлебар падна с чест от космополитния барман Ивайло Герасимов, който живее и работи в Лондон. Съперниците завършиха с равен брой точки - 14 на 14, но емигрантът победи в 4 от 7 битки и така запази мястото си в риалити шоуто.

Преди да се оттегли, Чавдар, който е потомък на род с богато и славно минало, отправи послание към останалите участници. „Трябва да обичате родината и да познавате нейната история, защото ние сме много стар народ. Да живее България!“, каза 46-годишният патриот и се отправи към дома си, където го очакват съпругата и трите му деца.

В стопанството патриархалният Чавдар беше в открит конфликт с по-младия Ивайло, който не признава авторитетите и обича да провокира. С излизането си на Арената двамата се впуснаха да разчистят сметките си без да пестят сили.

В петък Ивайло влезе в боя с летящ старт и наложи феноменално темпо. Конкурентът му не изостана драстично, въпреки травмата на ръката си, получена след порязване с трион дни по-рано.

В събота съперниците трябваше да търкалят огромна гума от трактор и да редят предмети по памет - изпитание, в което барманът изпусна нервите си и се предаде. При влаченето на тежка дървена шейна и разбиването на дъсчена стена той обаче успя да си върне позициите. В последвалите сблъсъци конкурентът му Чавдар категорично обърна резултата в своя полза, като се освободи по-сръчно от висяща въжена клетка и превърна в спиращо дъха зрелище пълзенето през тесен пясъчен тунел.

В последната, решителна битка, Ивайло се окопити отново, справи се по-бързо със събарянето на трупи и реденето на думи по асоциация, и тържествува като победител. След края на епичното съперничество, барманът и хлебарят се поздравиха спортсменски въпреки огромните си различия. „Вие показахте какво е да се биеш до сетни сили, това беше най-добрият дуел от старта на предаването“, заяви водещият Андрей.

Новини
  • Последни
  • Най-четени