Революция сред жените и между млади и стари във „Фермата”– тази вечер от 21.30 часа по bTV

Разделението между участниците във „Фермата” ще стане още по-голямо тази вечер от 21:30 ч. по bTV. Интригите и недоверието между играчите с наближаването на финала обременяват, изморяват, но и провокират сваляне на маските.

 Нора ще влезе з директен конфликт с „пчелите-майки” във „Фермата”, обидена от обвиненията в предателство спрямо Рая. Опитът да ги изкара извън нерви ще се окаже хитра стратегия, която да изобличи „гнилата ябълка” и да пренареди йерархията сред жените. Две от тях демонстративно ще напуснат дамската стая, а етикетите и обидите ще стигнат до крайност. „Великолепната четворка” е окончателно разединена, а това ще отвори нови възможности пред мъжете.

В последните часове преди визитата на бай Георги строителството на новата къща и варосването текат на високи обороти. Асен, обаче, предпочита да не се нагърбва с допълнителни ангажименти, предпочитайки да се съсредоточи в мисълта кого да избере за противник в предстоящия двубой. Но стриптизьорът не е единственият, който бойкотира изпълнението на задачите на стопанина, а провалът ще бъде преписан на мекушавостта на Мустафа. Дали фермерът на седмицата ще поеме отговорност за неправилното планиране на задачите и времето или ще прехвърли вината върху друг, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

Във „Фермата” ще настане истинска революция, а лагерите на младите и старите ще се настроят остро един срещу друг. Според Рая тежестта на условията от преди сто години във фермата бледнеят на фона на ретроградното мислене на Мустафа. Ролята на работещото малцинство, което компенсира „скътаването” на други, ще дойде в повече на Райно и той, заедно с опитните мъже ще наблюдава с удоволствие масовото „полудяване” на играчите. Кой обаче ще бъде номиниран за втори дуелист и какви са първите предположения за идхода от съревнованието, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа във  „Фермата” по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени